'Diamantfamilien' er tilbage: Her er premieredatoen

Endnu en gang kan man komme helt tæt på den evigt fascinerende diamantfamilie. I næste uge blænder TV 2 nemlig op for en ny sæson.

Allerede om få dage går det løs med en helt ny sæson 'Diamantfamilien', når realityserien får premiere på TV 2 og TV 2 PLAY mandag den 18. oktober.

LÆS OGSÅ: Esben Dalgaard opdagede knude efter vægttab i tv-program

Sæsonen bliver nummer fem i rækken, og endnu en gang kan man komme helt tæt på den evigt fascinerende diamantfamilie, når mor Katerina og døtrene Ophelia, Thalia og Elvira ærligt deler ud af deres op- og nedture.

Artiklen fortsættes under videoen, hvor Thalia og Katarina er til Zulu Comedy Galla...

I den nye sæson bliver udlængsel et gennemgående tema.

LÆS OGSÅ: Genkender du Lucas fra ’Nybyggerne’? Her har du set ham før

- Ophelia bliver snart student, og hun vil for alt i verden til udlandet for at læse videre. Det betyder, at Katerina ikke længere har hjemmeboende børn, og så er hun også fri til at rejse. Så Elvira får den gode ide, at familien sammen skal købe en lejlighed i Dubai, mens Thalia har besluttet sig for at søge ind på dyrlægestudiet. Alle bolde er oppe i luften og når sæsonen er omme, er familien spredt over tre lande og der er helt sikkert ikke en dyrlæge iblandt dem, skriver TV 2 om serien.

‘Diamantfamilien’ blev for første gang sendt på TV 2 tilbage i marts 2018. Siden dengang har danskerne kunnet følge familien Pitzners liv – en hverdag fuld af kærlighed, konflikter og diamanter

Den nye sæson består af ni afsnit.

'Diamantfamilien' har premiere mandag 18. oktober 2021 på TV 2 PLAY og TV 2 ZULU.

LÆS OGSÅ: 'Forsidefruer'-stjerne i stor sorg: Jeg har grædt hele ugen