Derfor er reality-babes blevet uvenner

Der er drama i realityland. Anna Seneca og Ditte Lee er blevet uvenner. Og nu forklarer de overfor Realityportalen, hvordan landet ligger.

De tidligere 'Ex on the Beach'-stjerner Ditte Lee og Anna Seneca er blevet uvenner.

LÆS OGSÅ: Afsløring: Anna fik Oliver med i 'Ex on the Beach'

Overfor Realityportalen afslører de begge nu, hvad årsagen til uvenskabet er. Det handler nemlig om Annas nye forhold til en anden realitydeltager Oliver Filthuth.

-  Hun og Oliver var kærester for 4 år siden, i 6 måneder. I min optik ikke noget seriøst, for hun har aldrig nævnt, at de var kærester. Hun er så blevet sur på mig, over at ham og jeg er begyndt at ses, forklarer Anna.

LÆS OGSÅ: Ditte Lee har igen fundet kærligheden

Ifølge hende var det Oliver og ikke Ditte, der fortalte, at de havde datet i en kort periode for fire år siden. Og af den årsag har, lægger Anna heller ikke så meget i det forhold.

- Jeg kendte hverken Ditte eller Oliver dengang. Hvis man har sådan et syn på andre mennesker, så er det ikke min kop te. Jeg har jo heller ikke patent på Oliver Erngart (Annas ekskæreste, red.) Og jeg kunne aldrig finde på at bestemme, hvem der må date ham. Det er jeg simpelthen for gammel til, konstaterer hun.

LÆS OGSÅ: Anne Plejdrup: Jeg har svigtet Teitur

Dårlig stil

Meget tyder på, at nyheden om Anna og Oliver har påvirket Ditte i den grad.

- Havde hun været en god veninde, så havde hun da forhelvede bare lige fortalt det til mig og ikke selv ladet mig opdage det på sociale medier. Det bare total dårlig stil, fortæller Ditte til Realityportalen og tilføjer, at Anna udmærket var klar over, at hende og Oliver engang dannede par.

LÆS OGSÅ: Amalie afslører ny hverdag: Dét ser jeg frem til

- En kæmpe løgner. Det er, hvad hun er. Anna har flere gange ikke været en god veninde overfor mig. Og dette sætter bare prikken over i'et. Jeg kommer ikke til at fortælle, hvorfor hun er en dårlig veninde - så grimt et menneske er jeg ikke. Hun er bare ikke en, jeg ønsker i mit liv længere - that's it, afslutter hun.

Og den konstatering er Anna Seneca enig i. Hun ser heller ikke, at de to får klinket skårene.

- Vi matcher bare slet ikke som venner, afslutter hun.

LÆS OGSÅ: CHOK: Louise Hjort tager røven på sin kæreste