Derfor er Joy og Burim sammen igen

On/off-forhold er noget, Joy og Burim kender alt til. Men det er slut nu - for de kan ikke undvære hinanden.

I knap to år har Joy og Burim haft et on/off-forhold, der flere gange har floreret i medierne. Som Realityportalen.dk tidligere kunne fortælle, så er de to sammen igen. Og det er der en helt særlig grund til.

- Det fantastiske ved ham er den kærlighed, han giver mig. Jeg føler mig virkelig tryg i hans nærvær. Han har også været en god støtte, når jeg har haft nogle svære tider - vi støtter hinanden. Det er også mit første rigtige forhold, mens jeg er voksen, så det er nogle helt andre følelser, der er på spil - meget stærke følelser, som jeg ikke bare kan ignorere, fortæller Joy til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Chok: Joy og Mia stopper i 'Mig og min mor'

Hvis man tror, at forholdet er nyt, så kan man godt tro om igen. De to mødtes allerede weekenden efter, mor Mia og Joy kom hjem fra Sunny Beach - og har altså dannet par siden.

Svært i medierne

En af grundene til, at de to turtelduer ikke har valgt at offentliggøre deres forhold før nu, er, at det ikke altid er lige let, når folk og medier bliver en del af det private.

- Vi har bare valgt ikke at fortælle om det, da det er rigtig svært at have et forhold, som er oppe i medierne. Folk har så meget at sige, og jeg har været ret naiv at tro på folk, jeg faktisk slet ikke kender. Vores forhold har været igennem en masse ting, og jeg har beskyldt Burim for rigtig mange ting - både privat og i pressen, forklarer den smukke pige.

LÆS OGSÅ: Joy og Mia på frækt og sensuelt fotoshoot

Joy er fuldt bevidst om, at hun selv er skyld i de mange reaktioner, deres forhold har fået. Men da først den kontante tøs fik et had til Burim, så ville hun have, at alle skulle hade ham, og derfor gik hun i medierne. Til trods for det turbulente forhold, så er der ingen tvivl omkring kærligheden.

- Vi har en stærk kærlighed, og jeg er ikke i tvivl om, at han elsker mig.

Mor Mia har godkendt kærligheden

Forholdet til Burim har tidligere skabt problemer i forholdet mellem mor Mia og Joy. Mia har nemlig haft svært ved at acceptere, at Burim har været hendes datter utro. Men tiderne har ændret sig.

- Min mor blev lidt overrasket i starten, men nu kan hun godt se, at vi har lært af vores fejl. Jeg tror også, hun kan mærke, at jeg er glad. Vi har også alle sammen hygget os med pizza og sladder, lyder det fra en glad pige.

LÆS OGSÅ: Joy: Min mor har det svært med mit forhold

I forhold til fremtiden er Joy overbevist om, at hende og Burim ender med at blive gift og få børn sammen. For de kan slet ikke få nok af hinanden.

- Vi føler os nyforelskede igen, og det er dejligt efter næsten 2 år med on/off forhold.

Kun utro en gang

Flere rygter i medierne har gået på, at Burim har været Joy utro flere gange. Men det har absolut ikke noget på sig.

- Jeg ved ikke, hvor det kommer fra, at han har været utro flere gange. For det passer ikke. Det skete en gang i maj måned 2011, hvor han kyssede med en anden pige, og jeg fik det at vide. Jeg følte, det var utroskab, da vi lige var blevet kærester på det tidspunkt, fortæller hun.

Siden maj 2011 har der kun været rygter, men det er ikke noget parret tager seriøst. For nu vil de fokusere på en fremtid sammen.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.