Ditte: (Foto: Christophersen/DR)
Ditte: (Foto: Christophersen/DR)

'Den store bagedyst'-Ditte: Droppede kontakt med tidligere bage-vinder

Ditte Jensen viser sig at være veninder med den tidligere 'Den store bagedyst'-vinder Annemette Voss.

I onsdags måtte den kageglade Ditte Jensen forlade det populære program 'Den store bagedyst'. Og selvom det var en ærgerlig nyhed for Ditte, så betyder det også, at hun får en god veninde tilbage. Nemlig programmets tidligere vinder fra 2013, Annemette Voss.

- Da jeg skulle med i 2015-udgaven af bagedysten besluttede vi af professionelle grunde at droppe kontakten med hinanden. Vi frygtede, at det ville skade mig, men i høj grad også Annemette, hvis det hed sig, at hun havde hjulpet mig, siger Ditte til Ekstrabladet og uddyber.

-  Så da jeg ringede til hende og fortalte, at jeg skulle være med, aftalte vi, at vi skulle cutte kontakten, og at jeg ville ringe, når optagelserne var slut.

LÆS OGSÅ: Kamp om finalepladsen i ‘Den store bagedyst’

Programmet første dem sammen

Annemette Voss og Ditte Jensens venskab strækker sig tre år tilbage. Faktisk var det 'Den store bagedyst', der i sin tid første dem sammen.

- Vi mødtes, da vi i 2012 var til casting sammen til ’Den store bagedyst’ 2013, men som typer mindede vi for meget om hinanden, så der var ikke plads til os begge to. Siden har vi holdt kontakten er og er blevet rigtig gode veninder, fortæller Ditte og tilføjer:

-  Det er rigtig dejligt at have en veninde, der også selv har været med i ’Den store bagedyst’ og kan forstå, hvad det er, man har været igennem, når man har stået der i telte og været total presset. Det er sådan en uvirkelig verden, der er så svært for andre at forstå- Det er så lille en verden, og man vil for alt i verden gerne være en del af den – selvom det er benhårdt.

De to kageveninder er nu igen forenet, og de har sammen spændende projekter i ærmet, som de dog endnu ikke kan løfte sløret for.

Nedenfor ses et billede af de to veninder:

Igår var MAGISK ??? Legede og tryllede med hende her! @annemettevoss #KageMagi #annemettevoss #dittejuliejensen #kageinspiration

Et billede slået op af dittejuliejensen (@dittejuliejensen) den

Se 'Den store bagedyst' i aften kl. 20:00 på DR1.

LÆS OGSÅ: ‘Den store bagedyst’-Auguste: Jeg lever af at bage kage

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.