Dansk stjerne med i stor dramaserie om tempelridderne

Dyk ned i mysteriet om tempelridderne i History-serien 'Knightfall', der har danske Sarah-Sofie Boussnina på rollelisten.

Politik, religion og kærlighed. 'Knightfall' har det hele, og nu kan du snart se serien på HBO Nordic. Dramaserien tager os med på en rejse tilbage til middelalderen og historien om de sagnomspundne tempelriddere, den magtfulde, velhavende og mystiske orden, der skulle beskytte kristendommens mest værdifulde relikvier.

'Knightfall' begynder efter faldet af byen Acre, tempelriddernes sidste højborg i Det Hellige Land, hvor den hellige gral går tabt. Mange år senere dukker et spor op, og tempelridderne, ledet af den modige og selvstændige tempelridder Landry (spillet af Tom Cullen, kendt fra rollen som Anthony Gillingham i 'Downton Abbey') går på jagt efter den hellige gral.

LÆS OGSÅ: Var du vild med ‘Big Little Lies’? Så vil du elske denne serie

Med i serien er også danske Sarah-Sofie Boussnina. Hun spiller den hjemløse tyv Adelina, der som barn blev reddet af tempelridderne. Og det er en rolle, hun er meget stolt af, fortalte hun sidste år på Instagram.

- Drømme går i opfyldelse. Jeg kan slet ikke tro, at jeg er en del af dette drømmehold og -projekt. Jeg er mere end glad! skrev hun dengang.

Udover Tom Cullen og danske Sarah-Sofie Boussnina er Pádraic Delaney, Jim Carter og Olivia Ross med flere på rollelisten. Pádraic Delaney  ('The Wind That Shakes the Barley', 'The Tudors') spiller Gawain, der engang var mester med et sværd, men som blev hårdt ramt ved slaget ved Acre, og Simon Merrells ('Spartacus', 'Dominio') spiller den modige og principfaste ridder Tancrede, der ærer sit løfte til tempelridderne over alt andet. Bobby Schofield ('Black Sea', 'Our World War') spiller den unge bonde Parsifal, der søger om optagelse i tempelordenen.

'Knightfall' får premiere på HBO Nordic 7. december. I videoen over artiklen kan du se traileren for den første sæson.

LÆS OGSÅ: Bimse: Jeg ville ønske, at jeg var med i ‘Broen’ eller ‘Rita’

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse underholdningsprogrammer og kendisser.