Dansk blogger-babe har rundet 100.000 følgere på Instagram

Hun er en af Danmarks mest succesfulde bloggere, og nu har hun også nået en milepæl på det sociale medie Instagram.

Mascha Vang driver til dagligt bloggen maschavang.dk, og den populære blog har været en del af  Bloggers Delight siden august 2011. Mascha Vang kan prale af at have mellem halvanden og to millioner sidevisninger om måneden, og succesen fortsætter nu også på Instagram.

I dag, mandag, har Mascha Vang nået 100.o0o følgere på Instagram. En milepæl, som den populære blogger er meget stolt af.

- Det er dejligt, at så mange vil følge med i mit liv, siger Mascha Vang til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang i trekantsdrama

"Instagram er et hyggested"

Mascha Vangs instagram-profil skiller sig noget ud fra bloggen, fordi det sociale medie giver større mulighed for, at hun kan lære sine følgere at kende.

- Instagram er et hyggested, det er nemt og hurtigt. Jeg må indrømme, at jeg er ret afhængig af sociale medier, og det er også skide hyggeligt. Jeg elsker, når folk kommenterer på Instagram, og jeg forsøger også at svare, så hurtigt jeg kan, siger Mascha og fortsætter:

- Jeg elsker virkelig, når nogen skriver, og så kan jeg heller ikke lade være med at tjekke folk ud. På Instagram er man så priviligeret, at man kan få indblik i sine følgere, og jeg er mega nysgerrig, så går jeg da lige ind og tjekker. Jeg føler faktisk også, at jeg kender en stor del af mine "Insta-følgere".

LÆS OGSÅ: Mascha Vang fedes op af Andreas Bo

Elsker at lege med hashtags

Instagram er en god måde at dele "her og nu"-oplevelser i form af billeder, tanker og følelser, mens indlæg og kommentarer på bloggen kræver mere af både hende og hendes følgere, fortæller hun. Derfor sætter Mascha pris på Instagram.

- På Instagram kan jeg godt lide kombinationen af noget "her og nu" eller noget sødt og sjovt, jeg har oplevet. Jeg elsker også at lege med hashtags, for på den måde kan jeg dele mine tanker og følelser i hashtags. Og så føler jeg, at kan tillade mig lidt mere, uden jeg behøver lave flere linjer og sætninger, som skal forklare en hel masse, fortæller Mascha, der synes, hun er sluppet af med sure opstød og diverse mobbere.

- Folk er utrolig gode til at bakke hinanden op, hvis der opstår dårlig karma.

Mascha har ingen fremtidig strategi med Instagram, men nyder blot at dele sin hverdag med sine nu 100.000 følgere.

Du kan følge Mascha HER.

Herunder kan du se, hvordan Mascha fejrede de 100.000 følgere:

 

Andre danske Instagram-kendisser, der har rundet de 100.000 følgere:

Christiane Schaumburg-Müller: 266.000 følgere

Stephanie "Geggo" Christiansen: 202.000 følgere

Linse Kessler: 176.000 følgere

Gustav Salinas: 164.000 følgere

Fie Laursen: 144.000 følgere

LÆS OGSÅ: Mascha Vang om vejen til karriekvinde: Hvad koster en billet til Beverly Hills?

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.