FOTO: Kanal4
FOTO: Kanal4

Dan fra 'Singleliv' jubler: Jeg skal være far igen

Dan har fundet kærligheden med kæresten Charlotte, der er gravid med parrets første barn.

Lykken er i øjeblikket stor hos Dan Bitsch fra 'Singleliv'. Den professionelle pokerspiller fandt kærligheden sidste år, da han mødte 29-årige Charlotte, og nu er der flere gode nyheder på vej.

Charlotte har svært ved at skjule, at hun er gravid, og hun viser stolt maven frem. (Foto: Privat)
Charlotte har svært ved at skjule, at hun er gravid, og hun viser stolt maven frem. (Foto: Privat)

Dan afslører nemlig over for Realityportalen.dk, at der snart kommer et nyt ansigt til den lille familie, for kæresten er gravid med parrets første barn.

- Det var planlagt, at Charlotte skulle blive gravid, så vi venter os et ønskebarn. Vi glæder os rigtig meget til, at vores datter kommer til verden den 28. juli ved kejsersnit, fortæller han.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Singleliv’-babe har født

Prøvede på Hawaii

Parret havde første date i februar sidste år og kunne derefter slet ikke få nok af hinanden. Derfor flyttede de hurtigt sammen, og det tog heller ikke lang tid, før de besluttede sig for at udvide familien.

- Vi havde håbet, at Charlotte var blevet gravid, da vi var på romantisk kærlighedsferie på Hawaii i oktober. Men det lykkedes først i november, fortæller Dan, som ikke var hjemme, da han fik nyheden.

- Jeg fik nyheden, da jeg var i Prag for at spille poker. Jeg havde det lidt på fornemmelsen, men det var en dejlig nyhed, selv om det var en skam, at jeg ikke var hjemme, så jeg kunne fejre det sammen med min dejlige kæreste.

LÆS OGSÅ: Lykkelig ‘Singleliv’-Jesper: Jeg har fået en kæreste

Familien glæder sig

41-årig Dan har i forvejen sønnen Robert på syv fra et tidligere forhold, mens det er Charlottes første barn. Og hele familien glæder sig til at få selskab fra en lille ny pige.

- Robert glæder sig rigtig meget til at blive storebror, og Charlotte glæder sig sindssygt meget til at blive mor. Alt er klar, og jeg er sikker på, at hun bliver en fantastisk mor. Hun har allerede et godt forhold til min søn.

- Det er selvfølgelig en stor omvæltning at få et barn sammen, men jeg er sikker på, at vi er klar til det, lyder det fra Dan, der har lovet Charlotte at fri til hende, inden han fylder 50.

Selv om der stadig er halvanden måned til, at barnet kommer til verden, så er navnet allerede klar. Hun skal hedde Rose Mercedes Bitsch Pedersen.

LÆS OGSÅ: Numse-Rasmus vil score ‘De unge mødre’

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.