Dagens julegodte: Vodka fra ’Kongerne': 2013 har været et godt år

Anja, Vodka, har haft et fantastisk år, og hun glæder sig til jul, læs her hvorfor.Anja, Vodka, har haft et fantastisk år, og hun glæder sig til jul, læs her hvorfor.

Realityportalen.dk har talt med en meget glad pige, nemlig Vodka, som du måske husker som den meget ærlige og altid friske partygirl, fra den første sæson af ’Kongerne’.

-2013 har været total mit år, fortæller Vodka og forklarer:

-Jeg blev fastansat, som handicapmedhjælper, også flyttede jeg i lejlighed. Den lækreste Københavner-lejlighed, fortæller Vodka glad.

-Jeg har også mødt sindssygt mange fede mennesker, og så har jeg fået en fantastisk kæreste, fortæller Vodka som tilføjer, at hun i år 2013 også har lagt sin livsstil om til en sund livsstil.

LÆS OGSÅ: Julegodte: 'Big Brother'-Camilla elsker julen

Mere TV?

Det er en smuk og sund krop, som Anja stolt kan vise frem. (Foto: Privat)
Det er en smuk og sund krop, som Anja stolt kan vise frem. (Foto: Privat)

Det er efterhånden et par år siden, Vodka har været at se på skærmen, men måske er der håb endnu for atter at komme til at se den bramfri kvinde på tv.

-Jeg kunne godt overveje at lave tv igen, hvis jeg får tilbudt det rigtige, fortæller Anja ’Vodka’, og forklarer, hvad hun mener med ’det rigtige’:

-Jeg ville nok allerhelst medvirke i noget i stil med’ Kongerne’ igen, hvor jeg kan få lov at være den gebrokne havnearbejdertype, jeg er, konstaterer hun.

LÆS OGSÅ: Vodkas vilde vægttab

Vodkas Jul

Realityportalen.dk har spurgt, den tidligere konge, Vodka, om, hvad hun ville give sin kæreste og sin bedste ven i julegave, hvis alt var muligt.

-Min bedste ven skulle have en dag, hvor vi gjorde præcis dét, han havde lyst til, fortæller Vodka, som er mindst ligeså kærlig og betænksom, når det kommer til gaven til sin kæreste.

-Jeg ville give min kæreste en rejse, for os sammen, til New York, med alt betalt, fortæller Vodka.

Vodkas egen ønskeseddel er der helt styr på, og de fleste ønsker bærer præg af den smukke, tildligere Konges nye, sunde livsstil.

-I julegave i år, ønsker jeg mig: en motionsbold, træningshandsker og en pels, fortæller Vodka, som dog ikke mener, at gaverne er det bedste ved julen.

SE GALLERIET: Kæmpe babyboom i realityland

Holder igen med julemaden

-Det bedste ved julen er hyggen med familien, konstaterer Vodka, som desuden fortæller, at hun har en meget stor familie. Noget andet Vodka elsker ved julen, bliver lidt sværere at elske i år, end det plejer.

-Og så er der jo maden. Jeg må godt nok ikke få så meget af det i år, men lidt er også okay, fastslår hun.

Men, selvom den gode mad, gaverne og julehyggen med familien er noget, Vodka elsker, så er der også dårlige ting ved julen: - Det værste ved julen er, at folk stresser sådan og er så mopsede. Ja, og så er det værste også, at det er så koldt! Jeg er meget mere til varme fastslår den tidligere konge.

STEM PÅ 'Årets realityprogram 2013'

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.