'Criminal Minds'-skaber klar med ny, vild serie

Jeff Davis er i fuld gang med at udvikle en ny tv-serie baseret på succesromanen 'Strangers'.

Jeff Davis er i fuld gang med at udvikle en ny, spændende serie Fox. Serieskaberen, der blandt andet er manden bag store succeser som 'Criminal Minds' og 'Teen Wolf', har fået til opgave af udvikle en serie baseret på romanen 'Strangers' af Dean Koontz. Det skriver Variety.

'Strangers' fortæller en historie om flere forskellige personer, der bor langt fra hinanden og generelt er helt forskellige. Alle bliver de pludselig ramt af unormale fobier.

LÆS OGSÅ: ‘Beverly Hills’-stjerne klar til ‘Criminal Minds’

LÆS OGSÅ: Officielt: ‘Criminal Minds’ får ny sæson, men …

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Heidi fra 'De unge mødre' fortælle om sin fobi for hår.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Kira Eggers datede ‘Beverly Hills 90210’-stjerne

LÆS OGSÅ: Dansk realitydeltager afbryder forlovelsen: Jeg er knust

Vi møder blandt andet en forfatter i Californien, der bliver ramt af forfærdelige tilfælde af søvnrædsel; en kirurg i Boston bliver ramt af angst og panikanfald, der truer hendes karriere; en præst i Chicago frygter månen; og en tidligere marinesoldat bliver mørkeræd.

Alle fobierne hænger sammen med et glemt traume, og nu begynder de undertrykte minder at komme frem til overfladen. Alle bliver ført til et lille motel i Nevada, der gemmer på en mørk hemmelighed, som kan forandre alt for hele menneskeheden.

Fox er ikke forpligtet til at købe det manuskript, som Jeff Davis er blevet sat til at udvikle, men hvis tv-stationen vælger at takke nej, skal de alligevel betale 'Criminal Minds'-skaberen en ukendt sum penge. Med andre ord forventer man, at der kommer en serie ud af anstrengelserne.

LÆS OGSÅ: ‘Criminal Minds’-stjerner truer med exit: Giv os mere i løn!

LÆS OGSÅ: Fanfavoritter truede med exit efter lønstrid: Nu er sagen afsluttet