(Foto: Lars E. Andreasen)
(Foto: Lars E. Andreasen)

Christiane: Derfor startede jeg chrichri.dk

Christiane havde helt andre drømme end at være redaktør for et online univers.

Christiane Schaumburg-Müller har været rundt omkring i sit arbejdsliv. Hun har danset for Nik og Jay, været skuespiller, tv-vært og er nu redaktør på sit eget online univers chrichri.dk. Men drømmen var en helt anden, da den smukke blondine gik på CBS.

- I 2004 søgte jeg ind på CBS for at læse fransk og kommunikation. Mit primære mål med netop det studie var at bringe magasinet 'ELLE' til Danmark, skriver Christiane på chrichri.dk.

LÆS OGSÅ: Nu kommer bogen: Mopper og Linse taler ud om sygdom og meget mere

Under studiet sagde Christiane ja til rollen som Mercedes i TV 3-serien '2900 happiness', og hendes liv blev forandret for altid. Rollen gjorde hende til et kendt ansigt i den danske underholdningsbranche, og Christiane fik mange følgere på de sociale medier. Det var netop disse, der gav hende modet til oprette chrichri.dk.

- For nogle år siden skrev jeg en aften ud på Instagram, om det ville have interesse, hvis jeg lavede en blog. Jeg havde aldrig troet, at den positive respons ville være så stor, som den var. Jeres støtte og nysgerrighed fik min gamle drøm om at lave et magasin til at blomstre på ny, og jeg gik straks i gang med at udvikle et koncept. Jeg havde ikke lyst til at lave en blog, jeg ville noget mere. Jeg ville lave et univers, skriver den stolte grundlægger.

LÆS OGSÅ: Christiane sender sønnen i kontroversiel institution

Siden da er det gået rigtig godt for det stilfulde univers, der næsten har 100.000 følgere på Instagram, og selvom chrichri.dk ikke er et fysisk blad, som Christiane drømte om i folkeskolen, synes hun alligevel, hendes barnedrøm er gået i opfyldelse.

LÆS OGSÅ: Christiane: Glad for, at jeg fik børn sent

LÆS OGSÅ: Maria Sebens lagde sin søn i jorden: Jeg græd hele vejen

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.