Tessie (Foto: Nicolas Tobias Følsgaard)
Tessie (Foto: Nicolas Tobias Følsgaard)

CHOK: Tessie anholdt på grund af ekskæreste

Natten endte på dramatisk vis med at Tessie Skovly blev anholdt.

Det begyndte ellers hyggeligt for Tessie Skovly og veninderne, da de sent onsdag aften tog på McDonald's for efterfølgende i bil at køre lidt rundt i Aarhus og høre musik. Men så blev de stoppet af politiet, der lavede rutinekontrol og derfor ville se pigernes kørekort.

Det fik politiet naturligvis lov til, men da det kom til Tessies id, var der et par oplysninger, der skulle undersøges nærmere.

LÆS OGSÅ: DET SÅ DU IKKE PÅ TV: Derfor var ‘Paradise’-Anna så irriteret på Christoffer

- Jeg tænkte, at det var da mærkeligt, at betjenten gik væk med mit id, for jeg havde jo ikke gjort noget ulovligt, siger 'Ex on the Beach'-baben til Realityportalen.

Det viste sig, at Tessie ganske rigtigt ikke havde gjort noget galt, men det havde hendes ekskæreste derimod.

- Min ekskæreste har et lån i mit navn, fordi han er registreret som dårlig betaler i RKI. Men da han ikke betaler af på det, og jeg slet ikke kan komme i kontakt med ham, fordi han er inde og sidde, så hænger den jo på mig. Derfor er sagen gået videre til fogedretten, som jo har kontaktet mig. Men jeg har desværre ikke kigget i min e-boks, fordi jeg har haft så meget at se til det sidste stykke tid, fortæller Tessie til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’s hotteste par ændrede planer i sidste sekund

Derfor var betjenten nødt til at anholde Tessie og tage hende med til Aarhus Arrest. Her skulle hun sove i detentionen til næste dag, hvor hun så skulle møde op i fogedretten.

- Så begyndte jeg bare at græde. Jeg kunne slet ikke holde det ud og gik i panik.

LÆS OGSÅ: Er Amalie og Mikkel sammen igen?

En forfærdelig nat

Tessies veninder forsøgte at overtale politiet til at lade Tessie slippe fri, men det hjalp ikke.

- Så sad jeg der hele natten og gloede ind i en væg i et rum, hvor der var et stykke plastik på jorden, som man kunne sove på. Der var kun mig i det rum, men jeg kunne lige så tydeligt høre alle omkring mig, de græd og kastede op og var mega stive. Der var intet privatliv, siger Tessie og fortsætter:

LÆS OGSÅ: UUH: Türker er forelsket

- Jeg følte, at jeg sad inde for mord, for jeg blev tjekket fra top til tå uden tøj på. Som om jeg skjulte nogle våben. Det var meget, meget grænseoverskridende og ydmygende, siger hun.

Tessies kæreste lånte penge af hende til en mobiltelefon og har en gæld på 8000 kroner. Det er omkring halvandet år siden, at de gik hver til sit.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-deltager holdt på stor hemmelighed

Tessie gik med til at afdrage på lånet, til ekskæresten kommer ud. Omkring klokken ti om formiddagen var aftalen om tilbagebetaling på plads, og Tessie blev hentet af sine veninder, der ventede på hende foran fogedretten.

- Nu kører vi igen rundt og hygger os, som var planen. Det føltes som at være med i en gyserfilm, men jeg har det helt fint nu, siger hun.