CHOK! Skår i venskabet

Mikkel sårede for alvor en af sine bedste venner i 'Ex on the Beach'. Men efter optagelserne er afsluttet, har de ikke talt ud om situationen.

De jyske 'Ex on the Beach'-venner Asbjørn Nielsen og Mikkel Søndergaard mødte hinanden under optagelserne til 'Ex on the Beach' 4 i Brasilien, og det blev begyndelsen på et bånd så stærkt, at de begge fik en tatovering med tyven og ræven på midten af låret.

LÆS OGSÅ: WHAT? Realitypar afslører, hvordan de kender hinanden

Derfor skulle man tro, at det blev ren og skær lykkeligt, fra Mikkel sammen med Amanda Mogensen meldte sin ankomst i villaen i det nyeste afsnit af programmet. Men stemningen blev straks mere presset, da Mikkel efter ganske få timer valgte at løfte Lærke, der jo er Asbjørns store kærlighed, og give hende et langt kys. Det rammer Tyren, og han må senere tage en alvorlig snak med måde Lærke og Mikkel.

Mikkel og Asbjørn. (Foto: Dplay/Discovery Networks Denmark)
Mikkel og Asbjørn. (Foto: Dplay/Discovery Networks Denmark)

Det er nu over et halvt år siden, det skete, og selv om Mikkel før har skabt lidt splid på den måde, så er Asbjørn stadig forundret over, at hans ven tillod sig at kysse Lærke.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par har slået op

- Jeg blev super skuffet, og jeg havde ærligt talt ikke troet, han kunne finde på det. Én ting var, hvad der skete mellem Jeppe, Nicklaes og Lærke, mens jeg var ude af villaen. Men da det skete, mens jeg var inde, var det på ingen måder ok. Så jeg blev rigtigt sur og ked af det, som man også ser i afsnittet. Men den dag i dag har jeg intet dårlig at sige om Mikkel. Er stadig rigtigt glad for ham, siger han til Realityportalen.

Mikkel fortryder i dag ikke kysset med Lærke.

- Jeg fortryder, at jeg sårede Asbjørn, men man skal gå efter det, man gerne vil have, så det gjorde jeg, siger Mikkel.

LÆS OGSÅ: CHOK! Fie Laursen afslører stor hemmelighed

De to fyre havde en alvorlig snak i villaen, som man også ser i programmet, men efterfølgende har de ikke talt ud om det. Dog er episoden parkeret, og Asbjørn bruger ikke længere energi på det.

- Jeg prøvede at lægge det bag mig, så godt jeg kunne og se fremad, mens jeg var inde i villaen. Jeg er ikke typen, der bærer nag, og jeg ser stadig Mikkel som en af mine rigtig gode venner, det skal der ikke være nogen tvivl om, slår han fast.

LÆS OGSÅ: WOW! Se realitybabes vægttab