CHOK! Realitypar går hver til sit

Efter deres medvirken i 'Singletown' har Sasja og Kasper besluttet, at de ikke fungerer godt som et par.

Kasper Thor Vestergaard og Sasja Zell er ikke længere et par. De er gået fra hinanden, efter de har deltaget i 'Singletown', hvor de sammen testede forholdet.

Artiklen fortsættes under videoen med Christel Trubka, der fortæller om at være med i 'Ex on the Beach'...

Det lyder til, at beslutningen var Sasjas.

- Kasper og jeg gik hver til sit for to måneders tid siden. Det var et valg jeg tog på vegne af os begge, forklarer realitybaben i en story på Instagram.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang indrømmer: Jeg var Københavns største tease

Sasja Zell blev kendt, da hun i 2019 deltog i tredje sæson af 'Ex on the Beach', mens Kasper Thor Vestergaard kunne ses på skærmen, da TV3 i 2018 blændede op for 'Love Island'.

Men lige nu er de altså aktuelle sammen i et helt tredje realityprogram, 'Singletown'. Her tester de, hvor meget de kan stole på hinanden, og om det skal være de to i fremtiden.

LÆS OGSÅ: CHOK: 'Landmand søger kærlighed'-deltager kørt galt

Om parret kommer til at forlade den ultimative kærlighedstest sammen eller hver for sig, vil tiden vise. Men uanset hvad, er kærligheden altså brast siden deltagelsen.

Heldigvis er der ifølge Sasja ingen sure miner.

- Vi snakker ikke rigtig sammen i dag, men han ved, jeg støtter ham i alt, lige meget hvad han får glæde af. Det vigtigste for mig er, at han har det godt. Vi er ikke uvenner eller noget. Han er en dejlig fyr, fortæller baben.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde indrømmer: Det kræver mod fra mig at gå på legepladsen

Kasper er dog helt enig i, at han og Sasja er bedre hver for sig.

- Vi var bare for forskellige. Vi har forskellige værdier og forskellige interesser. Så det er klart bedst sådan her. Men har intet ondt at sige om hende. Vi snakker ikke sammen mere, men jeg ønsker hende kun alt godt, siger Kasper til Realityportalen og uddyber:

- Det var Sasjas valg. Dog nogle uger efter ville hun gerne have det til at fungere igen, men det synes jeg ikke var en god idé. Og det, tror jeg, vi begge er meget enige i nu, fortæller han.

LÆS OGSÅ: Julehyggen er stukket af hos Lisbeth og Ralf: Brugt mere end 20.000 kroner