CHOK: Reality-par er gået fra hinanden

Jeg er fuldstændig knust, lyder det fra Line Maria.

Til november ville Nicklaes Johannes Olsen og Line Maria Busk have kunnet fejre to års dag som kærester. Men sådan bliver det ikke, for de to danner ikke længere par. Det afslører Line Maria på Instagram.

- Det er med grædende hjerte, at jeg fortæller, at Nicklaes og jeg ikke længere er kærester. Mit liv blev i går vendt 180 grader.  Jeg er fuldstændig knust og ved ikke, hvordan jeg skal komme videre herfra. Lige nu bliver jeg bare nødt til at fokusere på at sætte det ene ben foran det andet og tage en dag ad gangen, skriver hun i en story og fortsætter:

LÆS OGSÅ: NUTTEDE BILLEDER: Gustav Salinas er blevet far

- Af respekt for mit privatliv håber jeg, at I vil lade mig hele i ro og fred. For det gør ondt. Meget ondt. Jeg kommer ikke til at kommentere yderligere på det nu. Måske i morgen, måske om en uge, måske om en måned. Lige nu bliver jeg nødt til at fokusere på at finde mig selv og finde min glæde igen.

Line Maria har ikke ønsket at uddybe, hun henviser blot til sin story, og Nicklaes er ikke vendt tilbage på Realityportalens henvendelser.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Sejr afslører: Dét hed jeg før

Bruddet kommer meget pludseligt, idet parret for to dage siden kom hjem fra en ferie i Tyrkiet, hvor de har nydt varmen og hinanden. I kommentarfelterne på hinandens billeder har der været lutter kærlige ord indtil for to dage siden, så det er nok de færreste, der havde set det komme.

LÆS OGSÅ: WOW: Mai Manniche smider tøjet på OnlyFans

Line Maria og Nicklaes har virket meget seriøse omkring forholdet, hvor Nicklaes har fået tatoveret hele Line Marias ansigt på sit lår. De har sammen hunde Nala. De kom styrkede ud af programmet 'Singletown', hvor de ellers testede deres forhold af, og så har de hyppigt fortalt om deres planer for at få børn. Det vides ikke, hvorfor Nicklaes og Maria er gået fra hinanden.