CHOK: Lenny Pihl anholdt

En våd bytur i weekenden endte fatalt for Lenny.

På de sociale medier Reddit og TikTok florerer der en video, hvor den tidligere 'Paradise Hotel'-vinder Lenny Pihl Christensen bliver anholdt i nattelivet af to betjente.

LÆS OGSÅ: Lenny: Derfor gik det galt for Teitur

Til videoen er der knyttet teksten "Så gik den ikke længere med at pille ved små børn", hvilket altså insinuerer, at det skulle være årsagen til anholdelsen, som fandt sted i weekenden. Det afviser Lenny dog på det kraftigste overfor Ekstra Bladet, hvor han fastslår, at han sad i en bil sammen med sin veninde, da politiet bad ham om at stige ud.

- Politiet beder mig om at puste for at måle min promille, og derefter bliver jeg bedt om at stige ud af bilen. Men jeg sad ikke i bilen, fordi jeg ville køre. Jeg skulle bare oplade min telefon. Da jeg kommer ud af bilen, bliver jeg anholdt og sigtet for spirituskørsel, men jeg kørte slet ikke. Jeg har slet ikke kørekort, og bilen var slukket, siger Lenny Pihl til Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: Skal Lenny være far? Nu svarer han på graviditetsrygter

Han indrømmer dog, at han var enormt fuld, hvilket også var en af årsagerne til, at han ikke var på vej til at køre. Han blev tilbageholdt af politiet i ti minutter, hvorefter han fik lov til at gå igen.

Lenny har tidligere fortalt til Realityportalen, at han var startet på antabus, fordi han havde et problem med alkohol. Antabus var ifølge Lenny den eneste måde, hvorpå han ville kunne stoppe helt med at drikke, og det ville han gerne, fordi han skulle træne op til Stjerne Boksning og ville fokusere på det i stedet.

LÆS OGSÅ: Teiturs familie smidt ud af retten

Overfor Ekstra Bladet fastslår Lenny dog, at han ikke længere har et problem med alkohol, og han valgte bevidst at stoppe med antabus i dagene op til byturen i weekenden, fordi han vidste, han skulle drikke. Det vides ikke, om Lenny har planer om at gå tilbage på antabus.