(Foto: Janus Nielsen)
(Foto: Janus Nielsen)

CHOK! 'Landmand'-stjerne er gået konkurs

Der er triste nyheder om en populær 'Landmand søger kærlighed'-deltager.

I anden sæson af ‘Landmand søger kærlighed’ tilbage i 2015 faldt Ole Andersen og Gitte Dahl pladask for hinanden. Gitte flyttede derfor kort efter programmet ind hos Ole på gården lidt udenfor Kolding og gav den en ordentlig make-over. I december 2016 blev parret også gift.

LÆS OGSÅ: Anders om ‘Landmand søger kærlighed’: Jeg regnede slet ikke med at blive valgt

Kærligheden har varet ved mellem parret, men desværre er 'Landmand'-parret nu blevet ramt af andre problemer Ifølge JydskeVestkysten er Ole nemlig gået konkurs med sit økologiske landbrug. Der er nu en advokat på sagen, Søren Christensen Volder, der skal redde trådene ud i konkursboet bestående af Ole og Gittes hjem samt 200 køer.

- Han har vel erkendt, at han ikke kunne få driften til at hænge sammen. Og med den høst - eller mangel på samme - der har været i år, så er det klart, at situationen er lidt stram, fortæller Søren til JydskeVestkysten.

LÆS OGSÅ: Realitybabe viser kroppen frem efter fødslen

LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Troels fik 53 breve: Sådan udvalgte han de fem

Søren fortæller desuden, at han er meget optimistisk i forhold til at få solgt Oles landbrug, da forhandlingerne med interesserede købere er i fuld gang. En større del af Oles grund blev inden konkursen godkendt til at fungere som grusgrav, hvilket har forhøjet interessen, så det er ikke sikkert, at der i fremtiden skal være malkekør på grunden.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-Troels: Sådan bliver det at se sig selv

LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-fødsel seks uger før tid: De turde ikke lade mig gå længere

Også EkstraBladet har snakket med Søren Christensen Volder, og her fortæller han, at konkursen højst sandsynligt kommer til at betyde, at Ole og Gitte er nødt til at gå fra hus og hjem.

Realityportalen.dk har været i kontakt med Ole Andersen, der ikke ønsker at kommentere på sagen på nuværende tidspunkt. Han ønsker først at udtale sig, når han er helt færdig med sagen med banken.

LÆS OGSÅ: Landmand-Ole fortryder sex i programmet

LÆS OGSÅ: Amalie: Derfor er jeg gravid

LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold