CHOK: 'Gift ved første blik'-stjerne ramt af kræft under optagelserne

'Gift ved første blik'-stjernen stod under bruseren, da han pludselig mærkede noget unaturligt.

En deltager fra den australske udgave af 'Gift ved første blik' fik en meget trist nyhed under optagelserne til realityserien. Her fik Nic Jovanovic nemlig at vide, at han igen var blevet ramt af kræft. Det fortæller han til the 9Honey.

Nic fik første gang diagnosen testikelkræft for fire år siden, men han blev kureret. Det varede dog desværre ikke ved, og til jul - mens han jagtede kærligheden på tv - fik han at vide, at kræften var vendt tilbage.

LÆS OGSÅ: Ung mor har fået svar på kræftfrygt

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan se de chokerende effekter, rygning har på et foster.

LÆS OGSÅ: Ung mor i stor sorg: Min mor har kræft i hjernen

- Man tror, at når man er ung og har gennemgået det én gang, så må det helt sikkert være nok, siger han og fortæller, at han til jul stod under bruseren, da han mærkede noget underligt ved den ene testikel.

- Jeg opdagede en lille, halvhård knude på min venstre testikel. Jeg kunne slet ikke tro det. Fire år efter ... der var gang i så meget i mit liv. Jeg er stadig i chok over, at det vendte tilbage, fortsætter han.

Nic fortæller, at han den 29. januar blev opereret igen, og han er nu igen fri af kræften. I ventesalen kunne han sidde og se genudsendelsen af hans bryllup med Cyrell Paul. Ægteskabet holdt ikke ved, og de to er i dag gået fra hinanden.

LÆS OGSÅ: Anne Gadegaard taler ud om kræftfrygt