(Foto: Nicolas Cosedis)
(Foto: Nicolas Cosedis)

CHOK: 'Gift ved første blik'-par venter barn efter brud

Der er sket en hel del hos Michael og Christina, siden kameraerne slukkede.

Det har været lidt af en rutschebanetur at følge Christina og Michael under ‘Gift ved første blik’. Parret var fra første øjekast meget tiltrukket af hinanden og var ikke lang tid om at sige “jeg elsker dig” til hinanden og kalde hinanden for “skat”. Desværre havde de også en hel del bump på vejen i løbet af de seks ugers eksperiment, og de overvejede også at stoppe undervejs at gå hver til sit.

LÆS OGSÅ: OVERBLIK: Sådan er det gået parrene efter ‘Gift ved første blik’

I sidste ende valgte parret dog at sige ja til at forblive i ægteskabet og kæmpe for kærligheden, hvilket vi så i sæsonafslutningen af DR-programmet i aftes. Sidenhen er der gået tre måneder, og Christina og Michael kunne i går fortælle til Realityportalen.dk, at de i dag er gået fra hinanden, da de havde mange op-og nedture i forholdet. Parret er dog stadigvæk gift og taler sammen, så forholdet er ret kompliceret, og det er lidt uvist, hvordan fremtiden ser ud for dem.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Luna: Det ser man ikke på tv

LÆS OGSÅ: Henriette om ‘Gift ved første blik’: Jeg blev chokeret over mig selv

Det viser sig dog nu, at der er en særlig årsag til, at Christina og Michaels forhold er ekstra kompliceret:

- Vores ægteskab har været fyldt med masser af glæde og ønsker om en fælles fremtid og familie, men også med en masse udfordringer og konflikter. Vi er gået fra hinanden, men er stadig gift og taler sammen. Det er dog en ekstra skrøbelig tid for os lige nu, da Christina er gravid, skriver Michael og Christina i dag i en fælles besked til Realityportalen.dk.

- Vi har fået flere henvendelser vedrørende dette, som vi her bekræfter og samtidig melder ud, at vi ønsker at være private omkring denne situation, som vi nu står i, og har ingen yderligere kommentarer til dette. Vi håber, at folk vil respektere dette ønske, fortsætter det.

Fremtiden må vise, hvordan det hele ender for parret.

LÆS OGSÅ: Hvorfor blev Anders og Luna fra ’GVFB’ matchet? Her er ekspertens svar

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-par er blevet forældre