(Foto: Janus Nielsen)
(Foto: Janus Nielsen)

CHOK! Fie Laursen indlagt igen

Fie fortæller til Realityportalen, at indlæggelsen skyldes hendes udfordringer med sindssygdommen PTSD.

Fie Laursen åbnede denne sommer op omkring sine indre dæmoner og kamp mod sine egne tanker - en kamp, der i juli var tæt på at koste hende livet. Herefter var Fie i en kortere periode selvsagt indlagt på den lukkede.

Siden har Fie været ganske åben om, at hun havde brug for at arbejde med sit psykiske helbred, da hun lider af både PTSD og borderline. Hun flyttede hjem til sine forældre, og alt tegnede ganske godt.

LÆS OGSÅ: Princess Natascha kæmpede med sønnens vægt: Sådan har han det nu

Men for nylig blev Fie Laursen indlagt på den lukkede igen, afslører hun kort i sin seneste YouTube-video.

- Kort sagt har jeg været indlagt, det gider jeg ikke snakke om, men jeg har haft det rigtig skidt. Og jeg er ikke kommet til skade, jeg har haft nogle problemer psykisk oppe i hovedet, forklarer Fie i videoen, hvori hun senere antyder, at indlæggelsen foregik i sidste uge.

Videoen har hun dedikeret til at fortælle om borderline, og hvordan sindssygdommen påvirker hende. Blandt andet fortæller hun, at sygdommen gør, så hun føler, hun er i en slags konstant identitetskrise, hvor hun ofte rammes af fortrydelse efter impulsive handlinger.

- Så ryger jeg ned i et sort hul, hvor jeg får lyst til at skade mig selv som straf, jeg får lyst til at være så ond og dum ved mig selv, jeg lukker mig bare inde, og jeg tuder bare, forklarer Fie i videoen om sin påvirkning af borderline.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen forklarer: Jeg var vred og ødelagt

"Jeg skulle have hjælp"

Dog fortæller Fie til Realityportalen, at det ikke var hendes borderline og de udfordringer, der følger med sygdommen, som bragte hende til indlæggelse på den lukkede psykiatriske afdeling i sidste uge.

- Jeg blev indlagt på grund af min PTSD. Jeg skulle have hjælp. PTSD er ikke tilbagefald, det er en hverdagskamp, som jeg havde brug for de rigtige værktøjer til at forstå, lyder det fra Fie.

Dog har hun ikke lyst til at uddybe yderligere om den følsomme sag.

- Ja, jeg var indlagt igen. Men jeg kan ikke sige andet, end det er sagt i videoen. Men jeg er OK nu, forsikrer Fie.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: ‘Ex on the Beach’-babe viser ny kæreste frem

Her kan du se Fies video, hvor hun fortæller om sin borderline

LÆS OGSÅ: Utilfreds Princess Natascha tvunget til flytning

LÆS OGSÅ: Uforstående Claes bekræfter brud: Cecilie slog op i en besked