CHOK: Det fejler Fie Laursen

Fie Laursen har efter fire års kamp endelig fået nogle svar.

Ifølge Fie Laursen har hun i fire år levet med ubegribelige smerter, som hun fire gange om ugen må gå til massør for at holde nede. Men nu er der lys for enden af tunellen, omend løsningen kan føre til lange lys hos netop Fie.

LÆS OGSÅ: Robert Hansen afslører: Det lever jeg af nu

Lægerne har nemlig endelig fundet ud af, hvad der er årsagen til de mange smerter. Det afslører Fie Laursen i en story på Instagram.

- Jeg tror, jeg har breast implant illness. Har de sidste fire år gået til så mange forskellige læger i både Danmark og Marbella, fået så mange MR-scanninger, blodprøver og test, og så fortalte en læge mig om breast implant illness, og alt gav bare mening, fuldstændig! Det er første gang i mange år, jeg føler mig lettet, som om vi måske har knækket koden til alt, jeg fejler, skriver hun og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Natascha Linea afslører: Derfor skal vi skilles

- Jeg har valgt at fjerne mine implantater og håbe, min krop bliver rask. Jeg har alle symptomer på det, og lægerne anbefaler, at jeg fjerner dem. Jeg er interesseret i at undersøge at få noget af mit eget fedt i brysterne, for der stadig er lidt fylde, ellers tror jeg, de bliver små og hænger.

Er blevet værre

Ifølge Fie så har hun smerter hver eneste dag, og det gør ondt i hendes fødder at gå. Hun har desuden smerter i ryggen og i benene.

LÆS OGSÅ: WHAT: Så meget tjener Rosita på at synge i ‘X Factor’

- De sidste to måneder er det blevet forværret, og lægernes sidste skud er, at det må være mine implantater, der gør mig syg, slutter hun sin story og spørger, om der er nogle følgere, der vil dele deres erfaringer med hende.

Til maj er det fem år siden, Fie Laursen fik lavet sin brystforstørrende operation, som man kunne følge i serien 'Fies bryster'. Nu ser det dog ud til, at brysternes levetid er ved at være ovre.

LÆS OGSÅ: Nynne reagerer på Roberts udtalelser: Det er usmageligt