Chok: Amalie får dødstrusler

Det er et spil med valg og konsekvenser. Men dødstrusler hører ingen steder hjemme, raser en tydeligt frustreret kæreste.

Blot to afsnit gammelt er 'Fristet 2' allerede godt og grundigt gennemdebatteret i det danske land. Går det over grænsen? Eller gør det ikke? Det er svært at afgøre, men en ting er sikkert, Nicholai Bach - der danner par med Amalie Lind - er rasende på sin kærestes vegne.

- Nok er nok - det er ikke alt i denne verden, jeg har lyst til at stå model til. Nok har jeg valgt at deltage i et Reality-program, men at skulle finde sig i at blive kaldt "Spasser", "Du kommer sammen med en luder" og "Jeg smadrer dig, når jeg ser dig" ja, så stopper vi, skriver Nicholai i dag på sin Facebook-profil.

Græd i 5-6 timer

Nicholai skriver desuden på sin profil, at han har forståelse for, at folk ude i stuerne ikke kan forstå det valg, som Jonas og Amalie tog dagen forinden. Men som seer skal man huske på, at der er et enormt pres, ligesom der er meget, der er klippet fra. Derfor får seerne heller ikke hele indblikket i situationen.

LÆS OGSÅ: Seerne raser over 'Fristet'

- Amalie græd nok i 5-6 timer, efter hun var kommet hjem fra familien Dhang og snakkede faktisk ikke om andet et godt stykke tid efter, og stadigvæk den dag idag snakker hun om det - Amalie sagde ligeså "Jeg opretter en donation, så snart det her ruller over skærmen med familien Dhang. Det her kommer jeg til at tænke på resten af mit liv", står der videre i Ålborg-fyrens Facebook-update.

Nicholai understreger desuden, at Amalie har et stort hjerte og virkelig er ked af beslutningen. Men det er et spil, hvor der sættes valg op - og de valg har konsekvenser.

- Men ikke at min kæreste skal kaldes luder, so, og få dødstrusler samt skal være bange for at gå på gaden.

Kompensation til familien Dhang

Selvom Fristet skal være et program proppet med moralske dilemmaer, er der alligevel grænser for, hvad man kan. ekstrabladet.dk kunne i går fortælle, at den thailandske familie har fået kompensation for sin medvirken. Det blev dog ikke til et nyt hus, men en opgradering af det gamle.

LÆS OGSÅ: 'Fristet'-Carolina: Blev presset af mor

- De fik også et pengebeløb - jeg kan ikke sige, hvor meget det var. Efter thailandske forhold et stort beløb, men ikke helt så meget, som et nyt hus ville have kostet, kunne Jesper Kynde, programredaktør hos Tv3, fortælle til ekstrabladet.dk.

Amalie er lige i øjeblikket på øvelse med millitæret, og er derfor ikke at få fat i.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.