Bypiger og bonderøve søges

Kanal 5 blænder snart op for en ny sæson af 'Bypiger søger bonderøve'. Skal du være med, så læs med her.

Sommeren nærmer sig, og det samme gør endnu en sæson af Kanal 5's 'Bypiger søger bonderøve'. Derfor søger Kanal 5 lige nu friske singler, der er klar til at finde kærligheden på landet.

Hvem siger, din eneste ene bor i storbyen? Måske er det tid til at søge andre græsgange, og det vil vi gerne hjælpe dig med! Til sommer kører bussen endnu en gang ud af storbyen. Missionen er at finde dejlige bonderøve til vores skønne bypiger. Du får muligheden for at besøge byer, som du muligvis ellers aldrig ville opleve. Hvem ved, måske gemmer de dejligste singlemænd sig lige præcis i provinsen, lyder det i et opslag fra Kanal 5.

LÆS OGSÅ: 'Singleliv'-Nicky har fundet drømmepigen

Roadtrip rundt i landet

Bypigerne skal være klar til at skifte livet i byen ud med en tur rundt i landet fra midten af maj til midten af juni. Turen vil byde på dates, sjove oplevelser og nye bekendtskaber.

- Vil du på roadtrip rundt i Danmark? Trænger du til at komme lidt væk fra byen og dagligdagen? Leder du efter kærligheden? Er du træt af at vente? Så er det her program lige noget for dig! Grib chancen og led efter kærligheden rundt om i Danmark.

Så er du en bypige i alderen 18-38 år, der er opsat på at finde kærligheden i provinsen, så tilmeld dig her. Eller er du en af bonderøvene, som gerne vil møde en sød bypige, så tilmeld dig her.

LÆS OGSÅ: Vind en date med Numse-Rasmus

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.