Bubbly om mandagens flirt: Selvfølgelig skrev han

Sidste mandag så vi en glad Bubbly, som flirtede med Miamis ven, Rasmus. Hvordan det er gået dem siden, kan I læse her.

I mandagens afsnit holdt 'Kongerne' havefest, og de måtte hver især invitere to venner hjemmfra. Der blev flirtet på kryds og tværs, og blandt andre energibomben, Bubbly, fandt sig en fyr, hun godt kunne lide, nemlig Marc ’Miami’s ven Rasmus. Og der var især én ting, som Bubbly fandt interessant ved Rasmus.

-Rasmus, han studerer til fysioterapeut. Jeg synes, det er skønt at kunne tale anatomi og fysiologi med Rasmus, vi deler den  passion, forklarede Bubbly med et stort smil, i mandagens afsnit af ’Kongerne af Svendborg’. Dagen efter festen ville Bubbly lige sikre sig, at den søde Rasmus nu havde gemt hendes nummer, og det havde han. Og så kunne Bubbly ellers spændt vente på, om han ville kontakte hende.

-Selvfølgelig skrev Rasmus, kommer det fra en selvsikker Bubbly, som fortæller, at hun og Rasmus har skrevet sammen, og at de også har set hinanden.

-Jeg mødtes med ham en gang inde i byen, i København, men der er ikke sket mere end det, fortæller Bubbly til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: 'For lækker til KBH'-Daniel kysser med Amalie

Op- og nedture i Svendborg

Det har været en stor oplevelse at være ny konge, og der har både været op- og nedture.

-Det har været en kæmpe oplevelse, og jeg har mødt nogle dejlige mennesker. Jeg har fået en oplevelse, jeg aldrig glemmer, fortæller den nye konge, som dog også kan se tilbage på en dårlig episode.

-Det var lidt ærgerligt med den episode mellem Blondie og jeg, fortæller Bubbly, som dog hurtigt tilføjer, at det jo heldigvis blev hurtigt godt igen. Derudover har det til tider været hårdt at være væk hjemmefra.

-Jeg synes, det var hårdere at lave ’Kongerne’, end jeg havde regnet med, erkender Bubbly, som havde svært ved at undvære sin familie og sin hund.

-Men jeg kunne heldigvis ringe hjem til min mor, siger hun.

Bubbly har alt i alt fået sig en fed oplevelse, og hun taler stadig med de andre konger, nogen mere end andre.

-Jeg taler stadig med alle pigerne, men det er mest Foxy, Posh og Knaldperlen, jeg taler med. Men, de er allesammen nogle dejlige og forskellige mennesker, konstaterer Bubbly.

Se med i aften, når 'Kongerne' endnu engang fester løs på Kanal 5 klokken 22.00.

LÆS OGSÅ: Iskold luft mellem 'Divaerne' Helene og Nadia

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.