Bro bekræfter: Er ikke sammen med Jasmin længere

Kevin sætter nu ord på bruddet.

Sangeren Bro, der til daglig går under navnet Kevin Andreasen, og den tidligere 'Paradise Hotel'-babe Jasmin Victoria er lige nu aktuelle i deres egen tv-serie på Discovery+. Serien handler om kærlighed og om, hvordan deres udfordringer og forskelligheder kun gør forholdet stærkere.

Men den seneste tid har der været en del rygter om, hvorvidt tv-parret er gået fra hinanden. Det skyldes blandt andet, at de to pludselig står som singler på Facebook, samtidig følger de ikke længere hinanden på de sociale medier.

LÆS OGSÅ: Tom Cruises beslutning: Ser ikke sin datter

I en spørgerunde på Instagram bekræfter Kevin bruddet.

- Jeg vidste, der ville komme mange af de her spørgsmål, og mig og Jasmin er ikke sammen mere. Vi har det begge to godt, der er ingen af os, der har det dårligt. Livet går videre, og sådan er det, skriver Kevin til spørgsmålet.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-Tina laver musik med stor kunstner

Kevin uddyber ikke, hvad der er årsag til bruddet, og her er det igen kun gisninger om utroskab, der florerer, efter Jasmin den ene dag lagde en længere tekst ud på story om netop det emne.

- Forlad ikke pigen, som åbnede sit hjerte for dig til fordel for en pige, som spredte sine ben for dig. Det ville en rigtig mand aldrig gøre. En rigtig mand ville ikke lade sig friste af den slags, skrev Jasmin indledningsvis.

LÆS OGSÅ: Efter 'Først til verdens ende': Jeppe forlader Danmark