Bliv set på Instagram: 3 gode råd til at udvide din følgerskare 

ANNONCE: At være influencer eller instafamous er nok nogle af de titler, som flest unge (måske i smug) sukker efter. Et liv i sus og dus, hvor man bliver betalt for at være kendt. Derfor deler du hele tiden dit mere eller mindre glamourøse liv, i forsøg på at blive opdaget.

Der går nok desværre bare noget tid, før de sponsorerede rejser, bikinier og tasker er en realitet, men hvor der er vilje, er der en vej. Her er 3 råd til, hvordan du kan få flere følgere på din Instragram-profil, som ikke involverer falske konti og snyde-apps.

But first, let me take a selfie

Selfies, selfies, selfies! Selvom ordet er relativt nyt, har vi længe været optaget af at tage billeder af os selv. Ligesom vi kan lide at tage dem, er vi vilde med at se på andres. Faktisk er selfies med til at sætte gang i følgerens reptilhjerne, som er den dyriske og instinktive hjerne. Det er derfor tiltalende med et flot smil og flotte øjne, som ser ind i kameraet (med mindre du gør brug af “kig-væk-finten”) og lige får øjenkontakt med følgeren.

Det er heller ingen hemmelighed, at mange instafamous personer er ualmindeligt smukke, og det er en af grundene til, at vi elsker at følge dem! Husk dog ikke at lade dig skræmme af, hvor perfekte de ser ud med deres babyhud og hvide tænder - der findes apps til den slags!

Bountystrand og sex on the beach

De fleste influencers har de flotteste og mest misundelsesværdige badetøjsbilleder fra hvide sandstrande med en lækker drink i hånden og en frisk sommerhat på hovedet. Du er som sagt endnu ikke der, hvor rejseselskaberne står i kø for at sponsorere din næste rejse, men der kan være gode grunde til at skrabe pengene sammen og komme afsted.

Rejsebilleder er guld værd på Instagram, og de får folk til at ønske, at de havde dit liv. Dine følgere vil drømme om at slikke sol og opnå din farve, mens de tagger veninderne med et #tangoals. Spar op til rejserne og oplevelserne, sælg ud af din garderobe (som dine nye følgere med garanti har lyst til at købe fra) eller lån penge nu, hvis du har en plan for afbetalingen.

Find dit publikum og se dem i øjenhøjde

Brug energi på at svare de følgere, som tager sig tid til at skrive til dig. Husk på, at det er dem, der gør din profil til det, den er, og du ikke ville være det samme uden dem. Loyale følgere, som føler sig set af dig, kan være guld værd for en profil, der er ved at ekspandere. Det er også dem, der er der for dig, når du får din første beef med en anden influencer.

En anden måde, hvorpå du kan finde de helt rette, loyale følgere, er ved at finde en niche, som kun du kan levere. Skil dig ud fra mængden, så du ikke bare bliver én af mange, men én af få. Find nogle hashtags, hvor du og dine opslag kan blive eksponeret. Sørg da for at vælge noget, som virkelig er inden for dit interesseområde, ellers er der nok en følger eller troll, som vil kalde dit bluff.