Blev kendt som 'Dumme-Pernille': Nu er hun jurist

Pernille Nygaard er nu færdiguddannet og starter som advokat inden længe.

I eftermiddag skinnede solen over Aalborg Universitet, da Pernille Nygaard åbnede døren efter at have forsvaret sit speciale. Med et flot 10 tal kan hun nu kalde sig cand.jur., og 1. juli tiltræder hun i en stilling som advokatfuldmægtig hos Forsvars Advokat Rasmus Sølberg, som hun har arbejdet for i tre år.

LÆS OGSÅ: Fie afslører: Sådan er min aftale med faren

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Linse fortæller om en date, hun skal på.

Pernille Nygaard blev kendt og skabte debat under ‘Paradise Hotel 8’, da hun ankom til hotellet bodypaintet, på hesteryg og uden en trævl på kroppen. På hotellet og i den efterfølgende tid fik hun kaldenavnet 'Dumme-Pernille', fordi hun  ofte fik sagt nogle sjove ting.

Har allerede fået job

Da Pernille få år senere blev student, gjorde hun dog sit kaldenavn til skamme med et eksamensbevis fyldt med topkarakterer. I dag slog hun så det sidste søm i kisten på 'Dumme-Pernille'.

LÆS OGSÅ: Paradisoer afslører: Sådan har man sex på ‘Paradise’

- En helt vanvittig fed fornemmelse strømmer lige nu gennem min krop med blandet følelser efter 5 år på Aalborg Universitet. Jeg kan nu endelig kalde mig selv for jurist! Fra 1/7 advokatfuldmægtig, når jeg tiltræder stillingen hos forsvarsadvokat Rasmus Sølberg, hvor jeg snart skal føre mine egne sager ved landets byretter, skriver Pernille på Facebook og fortsætter:

- De sidste 5 år har bragt lykke, ulykke, kærlighed og sorg. Jeg er ualmindeligt stolt over mig selv idag, idet jeg ofte har været lige på grænsen til at opgive studiet. Dette har ikke bundet ud i manglende interesse for juraen, eller at jeg ikke følte, jeg var god nok til at være netop på det studie. Tværtimod har jeg i alle årene vidst, at det var den helt rette hylde for mig.

LÆS OGSÅ: Måtte hentes af politiet: Derfor gik Bro konkurs

6 år yngre kæreste

I opslaget på Facebook fortæller Pernille om, hvordan hun igennem studietiden har været ramt af flere dødsfald hos personer tæt på sig. Men det har dog ikke kun været modgang, hun har oplevet.

- Allerede på 1. semester af jurastudiet fandt jeg min kæreste, som var hele 6 år yngre end mig (bevares jeg startede sent på uni). Sammen skrev vi vores bachelorprojekt på 6. semester. Trods op og nedture havde vi hinanden gennem hele studiet, hvilket for mit vedkommende var guld værd! Én at sparre med, én at læse med og én at lære af. Guld værd! Han er nu advokatfuldmægtig i Skive og gør det til UG, hvilket jeg selvfølgelig er meget stolt over, skriver Pernille på Facebook og afslører altså, at hun stadig danner par med Mikkel.

LÆS OGSÅ: Stor ændring i ‘X Factor’ 2022

I sit lange opslag takker hun især sin chef Rasmus Sølberg, som hun senest kunne opleves side om side med, da han var advokat for Teitur Skoubo i årets mest omtalte voldtægtssag. Men inden længe er det altså Pernille selv, der skal prøve kræfter foran dommeren og have sine egne klienter.