BEKRÆFTET: Ny sæson af 'Ex on the Beach' - skal du være med?

Selvom meget endnu er uvist, så står det klart, at der kommer endnu en sæson af 'Ex on the Beach' - og du kan være med i den!

Den femte sæson af 'Ex on the Beach' - der som bekendt er en 'All Stars'-version - er lige nu i fuld sving på Dplay og Kanal 4.

Men vanen tro er den aktuelle sæson dårligt gået igang, før det står klart, at endnu en sæson af knaldeprogrammet skal se dagens lys.

LÆS OGSÅ: WHAT! Hemmelig sex-regel for 'Ex on the Beach'-deltagere

Lena Bøgild, der er kommunikationsdirektør hos Discovery Networks Denmark, som producerer 'Ex on the Beach', bekræfter nemlig overfor Realityportalen, at der kommer en sæson seks af 'Ex on the Beach'.

- ’Ex on the beach’ er et af vores mest populære programmer, så derfor kommer vi selvfølgelig til at lave endnu en sæson, fortæller hun.

Lena Bøgild er Kommunikations- og PR-direktør for Discovery Networks Denmark, som blandt meget andet producerer 'Ex on the Beach' i Danmark (Foto: Discovery Networks Denmark)
Lena Bøgild er Kommunikations- og PR-direktør for Discovery Networks Denmark, som blandt meget andet producerer 'Ex on the Beach' i Danmark (Foto: Discovery Networks Denmark)

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-hunk er blevet single

Ved ikke hvor eller hvornår

Det indledende arbejde med at finde deltagere til den nye omgang af 'Ex on the Beach' er netop startet - dog er det stadig for tidligt at sige, hvornår programmet så skal optages eller om det endnu engang kommer til at foregå i Danmark ligesom den aktuelle sæson fem.

- Vi er i gang med castingen til sæson seks, men på grund af tingenes tilstand lige nu med Covid-19, har vi ikke lagt os fast på en bestemt optageperiode eller location, forklarer kommunikationsdirektøren Lena Bøgild.

LÆS OGSÅ: Silas lagt for had: Overvejer at trække sig fra ‘Vild med dans’

For at deltage i 'Ex on the Beach' er der nogle krav, man skal opfylde. Man skal nemlig bare være "mellem 18-28 år og single og klar på at give den max gas". Du kan tilmelde dig ved at følge linket HER.

Herunder kan du se opslaget, hvor der søges deltagere

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af ExontheBeachDK (@exonthebeachdk)

LÆS OGSÅ: TV 2 bekræfter: Corona-smitte på ‘X Factor’-holdet