Foto: DR
Foto: DR

BAKING NEWS: Derfor tog Luna fejl af salt og sukker

Der er faktisk en god forklaring på, at den unge bagedyst-deltager kom til at putte salt i sine passions-kager.

Den yngste deltager, 20-årige Luna Richardt, havde ikke heldet med sig onsdagens premiereafsnit af 'Den store bagedyst'. Hun kom nemlig til at putte salt i sine passions-kager i stedet for sukker.

- Jeg løb hen til køleskabet med mine tårne og nåede lige at tænke, "Fedt, jeg er faktisk ret godt med". Men så fik jeg noget mousse på fingeren, som jeg slikkede af, og så tænkte jeg bare "SHIT!". Jeg overvejede lige et øjeblik at lade det være, men jeg vidste jo også godt, at det kunne jeg ikke, fortæller Luna Richardt til DR.

Men selvom Luna trods alt nåede at begynde forfra med kagerne, var der alligevel stadig spor af salt i kagerne, da dommerne skulle smage de flotte passionstårne.

LÆS OGSÅ: SÅ SJOVT: 'Bagedyst' for babyer

Særligt Mette Blomsterberg så lidt mystisk ud i ansigtet, da hun smagte på Lunas kager. (Foto: DR)
Særligt Mette Blomsterberg så lidt mystisk ud i ansigtet, da hun smagte på Lunas kager. (Foto: DR)

LÆS OGSÅ: 'Den store bagedyst’: Her er deltagerne

Derfor gik det galt

Der er faktisk også en anden grund til, at det går galt for Luna, end den hun fortæller i programmet.

- Det går simpelthen galt for mig, fordi salt og sukker bliver opbevaret i to helt ens store bøtter. Og så fordi jeg var lidt stresset og oppe at køre, fortæller Luna til DR og uddyber:

- Vi er jo så heldige, at der er nogen, der rydder op efter os efter hver bagning. Og da der var blevet ryddet op efter den første favoritbagning, var saltet blevet stillet i øverste skuffe og sukker og mel i nederste skuffe. I min iver tager jeg det første og det bedste fra øverste skuffe, og fordi der ikke skal bruges hverken salt eller mel i opskriften, kiggede jeg ganske enkelt ikke i skuffen under.

LÆS OGSÅ: Afsløring: Det sker der med kagerne fra ‘Den store bagedyst’

Luna klarede sig dog alligevel ganske godt i første program, og hende, samt alle de andre deltagere, kan du følge igen på onsdag kl. 20:00 på DR.

Du kan ligeledes se ALLE kagerne fra onsdagens program lige her: Her er alle kagerne fra ‘Den store bagedyst’

LÆS OGSÅ: Liv fra 'Den store bagedyst': Sådan går det nu

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.