Bag om ny reality-dokumentar: 'Lovebirds' viser livet i 20'erne

Oplev tre veninder, der bedst kan lide at ryge, feste og snakke om kærlighed, alt imens de forsøger at finde ud af deres plads i livet.

Dokumentaren 'Lovebirds' er skabt på baggrund af instruktør Louise Detlefsens ambition om at give et ufiltreret billede af det at være ung kvinde. Der er ingen kunstige rammer kun det virkelige liv, hvor det er okay at skændes med sine veninder og spise klam slik.

I dokumentaren møder vi tre veninder, der har kendt hinanden siden de var meget unge. Marline, Sus og Susana nærmer sig midten af tyverne og har stadig en masse ubesvarede spørgsmålet om livet.

LÆS OGSÅ: Skuffet Kasper efter exit: Forstår ikke Lauras beslutning

Skal ikke belære

Det var aldrig Louise Detlefsens intention at lave en dokumentar, der skulle belære de unge. Ifølge hende er der nok af den slags. De tre hovedpersoner Marline, Sus og Susana håber dog stadig at andre piger, kan få noget ud af at se, hvordan deres venskab fungerer.

-  Jeg håber, andre piger kan se, at det er okay at være uvenner engang i mellem. Men også at man ikke behøver at tage alting så seriøst, siger Sus, der får opbakning af Susana:

- Et venskab kan være rigtig mange ting, og selvom man bliver uvenner, behøver det ikke at betyde, at man er vokset fra hinanden eller noget.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Julie er blevet mor

Nostalgisk tilbageblik

Nogle vil måske kunne identificerer sig med de konflikter og særligheder, som kendetegner 'Lovebirds'-pigernes venskab. Men for andre kan det også bare være et spændende indblik i en tid, som man enten har bag sig eller er på vej ind i.

- Jeg ser det som et nostalgisk blik. Filmen giver et bud på, hvordan man kan leve sit liv i en periode, og nogle kan måske genkende vores måde at være veninder på, andre kan måske få et grin med på vejen, siger Marline, der selv synes, at hun allerede er et andet sted, end hun var da filmen blev lavet.

Dokumentaren 'Lovebirds' bliver vist i aften kl 21:00 på DR3, se mere i klippet nedenunder:

http://vimeo.com/95731964

LÆS OGSÅ: Lesbisk kærlighed: Forholdet holdt ikke

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.