'Badehotellet'-stjerne trækker sig

Skuespilleren kendt fra blandt andet 'Badehotellet' er sygemeldt på ubestemt tid.

Merete Mærkedahl kendt for blandt andet sin karakteristiske rolle som Otilia i 'Badehotellet' og som vinder af 'Vild med dans' 2020 skulle i år for første gang gøre sig som stor revy-spiller i Danmarks største revy, Cirkusrevyen.

Af personlige årsager har Merete valgt at trække sig, og hun vender først tilbage til Cirkusrevyen næste år, det fremgår af et opslag på Cirkusrevyens Instagram-profil.

LÆS OGSÅ: 'Badehotellet'-stjerne vinder to store priser

Den nye 'Vild med dans'-deltager Pernille Blume er klar til fredag. Artiklen fortsætter under videoen.

LÆS OGSÅ: CHOK: Realitydeltager skadet under optagelser

- Årets revy slutter af med hele to stærke kvinder, der vikarierer for Merete Mærkedahl frem til sæsonens sidste forestilling den 3. oktober. Ditte Hansen og Pernille Schrøder skiftes til at indtage scenen og sammen med Ulf Pilgaard, Niels Olsen, Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard er de klar til årets sidste forestillinger i teltet – og de allersidste i teltet med Ulf Pilgaard!, står der fortsat i opslaget.

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Cirkusrevyen (@cirkusrevyen)

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-deltager afslører graviditet

Ifølge B.T. meldte revyen tidligere på måneden ud, at Badehotellet-stjernen var syg, men at hun ville vende tilbage. Men sådan blev det altså ikke. Og hun er ikke den eneste, der har trukket sig fra revyen i år, da skuespiller og instruktør af Cirkusrevyen Lisbeth Dahl har måttet trække sig grundet en sygemelding med stress.

LÆS OGSÅ: Efter trist besked: Tina Lunds forældre opløst i tårer

TV 2 er netop ved at optage sæson ni af 'Badehotellet', og HER&NU har forsøgt at få en kommentar fra TV 2 om, hvorvidt Meretes sygemelding får konsekvenser for den kommende sæson, men de er endnu ikke vendt tilbage på vores henvendelse.