'Årgang 0'-Mathilde tager springet: Jeg har villet det i lang tid

Baben fra 'Årgang 0' har taget en beslutning, som for hende er helt vild og har taget tid at få ført ud i livet.

Selv om reality-parret Robin Christensen og Mathilde Mulvad Beuschau stadig er vildt forelskede og har lyst til at være sammen altid, så holder de fast i deres egne drømme og ambitioner. Derfor har stjernen fra 'Årgang 0' valgt, at hun nu vil udleve en drøm, og det indebærer, at hun for en periode må undvære sin kæreste.

Nyheden delte hun mandag i en story på Instagram.

LÆS OGSÅ: Forelsket 'Bachelor'-babe åbner op: Sådan mødte vi hinanden

Artiklen fortsætter under billedet...

Mathilde og Robin bor sammen og har også hunden Theo. (Foto: Janus Nielsen)
Mathilde og Robin bor sammen og har også hunden Theo. (Foto: Janus Nielsen)

- I dag har jeg simpelthen gjort noget fucking crazy. Og jeg har simpelthen valgt at tage tre dage alene afsted til Tyskland. Jeg rejser til Berlin på torsdag, og så skal jeg bruge tre dage i Berlin all by myself, lød det fra 'Årgang 0'-baben.

LÆS OGSÅ: SE HER: Christian Degn viser kæresten frem

I samme story fortæller hun, at hun, udover at arbejde, har planer om at bruge tiden på at gå en masse ture og tage ud at spise kun i sit eget selskab.

- Det er så spændende, og jeg har villet det i så lang tid. Nu er det endelig blevet en realitet, så jeg glæder mig så meget, siger Mathilde.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Janni og Karsten på luksusferie

Mathilde og Robin, der til daglig begge har travlt med hver deres job som coach og personlig træner, har da også været på en romantisk tur sammen til Rhodos denne sommer, så det er altså ikke, fordi der har været mangel på kærestetid.

Robin Christensen deltog i efteråret og vinteren 2019 i 'Ex on the Beach' 4, hvor han ikke havde heldet med sig i jagten på at finde kærligheden. Det havde han til gengæld, da han kom hjem, og i løbet af foråret og sommeren blev han kærester med Mathilde. Det hele begyndte med, at de tog sammen til Sverige for at træne, da fitnesscentrene i Danmark var lukket ned grundet corona.

LÆS OGSÅ: Klar til nyt eventyr: 'Klovn'-stjerne har solgt huset