Anna Seneca: Det er nederen at undvære Bro

Anna og Bro ved ikke, hvornår det bliver muligt at se hinanden igen.

Selvom corona-virussen ikke længere karakteriseres som en samfundskritisk sygdom, kan den stadig have stor påvirkning på den enkelte, som bliver smittet.

Det er tilfældet for Kevin "Bro" Andreasen, som ikke længere er på programmet til ABC Beach Party ved Grenaa Strand, hvor han ellers skulle have spillet for 4. gang.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Simone og Philip snakker om fremtidsplaner

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the beach’-babe venter barn

- Det (Corona, red.) har sat sig på mit stemmebånd, og jeg er helt hævet i både hals og hoved. Jeg er ked af, at jeg ikke kan komme og feste med jer. Jeg håber I får en rigtig god fest alligevel, sådan skrev popsangeren, som står bag hits som 'Syd På' og 'Hvor er du Bro', på Instagram.

Men det er ikke kun de glade fest-gængere, som må undvære et glimt af hitmageren.

LÆS OGSÅ: Anna Seneca flytter: Nogle gange tager livet en drejning

Den tidligere 'Paradise Hotel'-deltager Anna Seneca og Bro har brugt meget tid sammen den seneste tid, og nu er det uvist, hvornår de to kommer til at se hinanden igen.

- Jeg ved ikke, hvornår jeg ser ham igen - det kommer an på, hvor hurtig han bliver rask, fortæller Anna til Realityportalen og fortsætter:

- Uden at sige for meget - så synes jeg, det er pisse nederen.

LÆS OGSÅ: Er Anna Seneca og Bro kærester?

Anna har siden Bro blev testet positiv holdt øje med egne corona-symptomer, men hun oplever fortsat ingen symptomer og regner med, hun går fri.