Anna: Derfor opdaterede Oliver Instagram under min fødsel

Der var en god grund til, at Oliver lukkede følgerne helt tæt på, da Anna fødte deres søn.

Onsdag d. 5. maj blev Anna Seneca og Oliver Erngart forældre til sønnen Mio, og dagen igennem kunne nysgerrige fans følge med på Olivers Instastory, hvor han startede med at opdatere om formiddagen, da Annas vand var gået.

Det har delt vandene, og Anna og Oliver har mødt forskellige reaktioner på Olivers beslutning om at dele ud af noget så intimt som en fødsel. Men Anna understreger, at hun var helt med på den, og hun havde fuld tillid til sin kæreste.

- Vi kunne godt have ladet være, men vi kan godt lide at inddrage. Men vi kender jo hinandens grænser, vi sætter bare også en dyd i at vise, hvordan vores liv er. Og nu har vi jo inddraget mange mennesker i min graviditet og gjort os umage med at vise det her uperfekte liv, det her med for helvede sådan er livet, og så synes jeg også bare, at det var hyggeligt at have folk med, forklarer Anna, og Oliver supplerer:

LÆS OGSÅ: Anna taler ud: Fik øjenkontakt med søn under fødslen

- Jeg vidste sgu godt, hvad jeg skulle lægge op, og hvad jeg ikke skulle lægge op. Jeg lagde op, når jeg følte, det passede ind, og jeg følte det var acceptabelt at lægge op, og når jeg også selv lige skulle have en puster, fortæller Oliver og fortsætter:

- Det var også kun, når jeg kunne se, at her havde Anna det okay, for hendes mor var også med, så det var ikke bare fordi, jeg skred ud på gangen, og så lå hun der alene.

- Så havde jeg jo også sagt nej til det. Oliver var der, lige som han skulle være, fastslår Anna, som dog er blevet mødt af forundring over, at hun lod ham opdatere.

LÆS OGSÅ: WHAT! To deltagere taget i snyd: Smidt ud af realityprogram

- Der er mange, der har skrevet ”Ej, læg nu den telefon væk, hold nu styr på din kæreste og den fødsel”, men så er der også mange, der har skrevet ”Hvor er det bare fedt, du deler det ufiltreret”. Jeg tror, det er det der med, vi begge to er så åbne omkring, hvad der kan ske til en fødsel, og så er det vigtigt for os at dele det.

Ingen af dem var dog i tvivl om, at da fødslen for alvor tog fart, så skulle de lægge telefonerne væk og få sønnen ud. Bagefter kunne de så dele den glædelige nyhed med deres mange spændte følgere. Læs alt om Annas vilde fødsel HER.

LÆS OGSÅ: Anna og Oliver udsat for rygte om Gustav Salinas