Andreas Jessen og kæresten Cecilie Heide til premiere på 'Shorta' (Foto: Anthon Unger)
Andreas Jessen og kæresten Cecilie Heide til premiere på 'Shorta' (Foto: Anthon Unger)

Andreas Jessen flytter sammen med kæresten

Begge flytter de i en ny lejlighed, hvor et større renoveringsprojekt snart skal sættes i gang.

Gennem to og et halvt år har den 31-årige skuespiller Andreas Jessen dannet par med den 22-årige fotomodel Cecilie Heide, som han bor sammen med på Frederiksberg.

Men når Andreas i denne uge færdiggør de sidste optagelser til TV2-serien 'Hvide Sande', så venter der forude et større projekt for parret. Andreas har nemlig købt en lejlighed 500 meter fra deres tidligere hjem, og her skal der de næste par måneder renoveres.

- Det er faktisk ret perfekt, at jeg har sidste optagedag her d. 28. oktober, og så overtager jeg lejligheden d. 1. november, og så skal jeg i gang med at rive vægge ned og sådan noget. Som det ser ud lige nu, så har jeg et par måneder, hvor det bare bliver det, jeg skal lave, fortæller Andreas til HER&NU.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-stjerne skal alligevel ikke giftes: Ting er kommet frem

Han har aldrig selv været særlig handy, da det plejede at være hans far, der stod for den slags. Men nu glæder han sig til selv at prøve at kaste sig ud i en større renovering i den nye lejlighed.

- Jeg skulle bare have lidt mere plads, forklarer Andreas om flytningen.

Han har nemlig også den 6-årige søn Tristan, som bor hos ham på deltid.

- Han er ved at være en stor dreng, og han skal have sig et ordentligt værelse, synes jeg. Det har vi brug for alle sammen, tror jeg, griner Andreas.

Herunder kan du se Andreas og bror Sebastian Jessen med deres sønner Tristan og Hector

Premiere på 'Sonic the Hedgehog' i CinemaxX: Andreas Jessen med sønnen Tristan og Sebastian Jessen med sønnen Hector (Foto: Anthon Unger)
Premiere på "Sonic the Hedgehog" i CinemaxX: Andreas Jessen med sønnen Tristan og Sebastian Jessen med sønnen Hector (Foto: Anthon Unger)

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-Stephanie om sin far: Stjal min opsparing og kaldte mig snotunge