Anders om 'Landmand søger kærlighed': Jeg regnede slet ikke med at blive valgt

Det kom som lidt af en overraskelse for Anders, da han blev udvalgt til castingen.

De næste mange tirsdage klokken 20.00 på TV 2 kan vi atter følge med i det populære program 'Landmand søger kærlighed. Selvom det i år er femte sæson, er det dog første gang, at en af de udvalgte landmænd er fra Sjælland, nemlig 43-årige Anders fra Høng.

- Jeg har undret mig over, at jeg er den første sjællænder. Og hvad der er årsagen til det. Måske har der ikke været nogen, der har turdet at springe ud i det. Så det er da meget sejt lige at kunne repræsentere Sjælland, griner Anders.

LÆS OGSÅ: Realitybabe viser kroppen frem efter fødslen

LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Troels fik 53 breve: Sådan udvalgte han de fem

- Jeg er lidt spændt på, om jeg bliver genkendt, nu hvor programmet er gået igang. I lokalområdet ved de jo godt, at jeg er med, men det er egentlig ikke, fordi der er så mange, der har henvendt sig. Det bliver spændende at se, hvor meget folk henvender sig osv., fortsætter han.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Reality-babe har fundet kærligheden

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe og ekskæreste i åben krig: Nu har de politianmeldt hinanden

Det viser sig dog, at Anders bestemt ikke havde forventet at komme med i programmet til at begynde med:

- Jeg regnede slet ikke med, at jeg ville komme med i 'Landmand søger kærlighed'. Da min veninde Tina sagde, at hun ville tilmelde mig, troede hun ikke, jeg turde at sige ja. Og så tænkte jeg bare: "Det sker der da ikke noget ved, for jeg bliver alligevel aldrig valgt". Dagen efter kom der så en mail om, at de ville caste mig, men de ville caste 20, så jeg tænkte igen, at det nok ikke ville blive mig. Fra castingen og indtil jeg blev valgt, fik jeg det dog faktisk sådan, at jeg ville blive rigtig ærgerlig, hvis jeg ikke blev valgt. Men det gjorde jeg så, fortæller en glad Anders.

Se, hvordan det går Anders og de andre landmænd i programmet, tirsdag klokken 20.00 på TV 2.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Sarah Louise skal personlighedstestes

LÆS OGSÅ: Amalie: Derfor er jeg gravid

LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold