Amalies onkel: Sådan er hun som mor

Amalie har overrasket mange i rollen som mor.

Det er lidt mere end et år siden, at Amalie Szigethy oplevede den støre lykke, da datteren Josephine kom til verden den 21. juli sidste år. Siden har realitybaben overrasket en lang række af de folk, der tvivlede på, at hun var egnet som mor.

LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold

Den tidligere 'Paradise Hotel'-deltager var i flere år ofte i medierne - og sjældent for noget positivt - men siden datteren kom til verden er de store skandaler udeblevet i pressen, og realitydeltageren virker til at have slået sig helt til ro.

Og det er er et helt bevidst valg. Det fortæller hendes onkel, Sebastian Szigethy, der var med, da Amalie i slutningen af maj holdt barnedåb for datteren.

Sebastian Szigethy er gode venner med Richard fra 'Robinson Ekspeditionen', og han var derfor dukket op, da han for nylig afholdt bogsignering. (Foto: Malene Porup)
Sebastian Szigethy er gode venner med Richard fra 'Robinson Ekspeditionen', og han var derfor dukket op, da han for nylig afholdt bogsignering. (Foto: Malene Porup)

- Jeg snakkede sidst med hende til barnedåben, så jeg ved ikke alt for meget om, hvad hun går og laver. Men jeg har jo lagt mærke til, at der er meget stille omkring hende i pressen, så jeg tror, hun holder lidt lav profil og bare nyder rollen som mor, siger han til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Stort drama: Forsidefrue næsten kvalt

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Amalie indrette børneværelse.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par: Efter fem år er det slut

"Hun har klaret det flot"

Det var de færreste, der havde høje forventninger til Amalies evner som mor - primært efter hendes deltagelse i diverse realityprogrammer som 'Paradise Hotel' og 'Amalies verden'. Men hun har i den grad fundet sig til rette i rollen som forælder, og onkel Sebastian er også imponeret af hende.

- Det rigtig dejligt at se, at Amalie bare er faldet til i rollen som mor. Der kunne man måske godt have tænkt lidt på, hvordan det nu skulle komme til at gå, men hun har klaret mor-rollen rigtig flot, siger Sebastian, der dog ikke var i tvivl om, at Amalie var god til børn.

LÆS OGSÅ: Maria Hirse: Folk ser mig som en sigøjner

- Jeg ved ikke, om jeg vil sige, at hun har overrasket mig. Jeg har jo altid troet, at hun ville tage det alvorligt, og hun har altid været god til at passe mine børn, så det er ikke uventet, at hun er en god mor, fortsætter Sebastian, der også er glad for Amalies datter.

- Hun er rigtig sød, fantastisk sød. Rigtig smuk, sød og glad, så det er rigtig dejligt at se.

Amalie var tidligere i år med i TV3-serien 'Forsidefruer', og meget tyder på, at man senere i år kan følge hende i en ny sæson.

LÆS OGSÅ: Linse jubler: Jeg har fundet en mand

LÆS OGSÅ: Amalie overrasker med første tatovering

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.