Alt om Teitur Skoubo: Den sjove festabe med stort temperament

Teitur Skoubo er kendt for reality. I dag skal han i retten tiltalt for voldtægt og vold.

Teitur Skoubo blev hurtigt kendt, da han deltog i og endte med at vinde 'Paradis Hotel' 2019. Teitur bragte et smil på de andre deltageres læber med sin fantastiske energi. Han blev tit omtalt som et dampbarn, og han var altid klar på fest og garant for et godt grin.

I finalen viste Teitur, at han også kunne være iskold, da han kiggede sin faste partner Anne Plejdrup i øjnene og smed guldkuglen i gulvet. Det sikrede Teitur 300.000 kroner, mens Anne måtte gå skuffet hjem uden en krone.

LÆS OGSÅ: Sidney Lees vilde liv: Skånede ikke sig selv

Efter programmet flyttede Teitur sammen med sin bedste ven fra 'Paradise' Jonass Jannec, og de lavede stort set alt sammen - festede, trænede og kiggede på damer. De havde sågar en YouTube kanal sammen.

Artiklen fortsætter under klippet af Teitur og Jonass' YouTube.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe flytter til udlandet

Men det endte brat, da Jonass blev kærester med danse-darlingen fra ‘Vild med dans’ Asta Björk. De to er dog ikke sammen længere, og Jonass har siden trukket sig helt, da han lider af angst, men det er en helt anden historie.

Teitur fandt også kærligheden i den smukke Christel Trubka fra ‘Paradise Hotel’, og de to var kærester længe, men forholdet kunne ikke klare et reality-program som ‘Singletown’, hvor Teitur i den grad fik testet sin interesse for Christel ved at date og kysse den samme pige flere gange.

LÆS OGSÅ: WHAT: Teiturs advokat til vild reality-fest

Teitur er kendt i reality-verdenen, og han har selv givet udtryk for, han elsker at lave tv og den opmærksomhed, der medfølger.

Han fik dog nok lidt for meget opmærksomhed, da han til Reality Awards 2021 blev smidt ud fra festen. Ifølge arrangør af festen, Kit Nielsen, havde Teitur slået en vagt, der ville have det omtalte dampbarn til at sætte sig. Grundet Corona-restriktioner måtte gæsterne nemlig ikke stå op, hvilket op til flere gange var svært for Teitur at overholde.

LÆS OGSÅ: Reality-fyr sletter sidste spor efter exen

Siden deltog Teitur i reality-programmet ‘Ex on the Beach’, og her var det ikke ekskæresterne Christel Trubka og Teresa Ovenberg, der stjal hans opmærksomhed, men den lyshårede skønhed Sofie-Mai Christensen, der i år igen er med i programmet.

Kærligheden holdt dog ikke i Danmark mellem Sofie-Mai og Teitur, hvor interessen for den færøske ekskæreste Teresa igen blev vakt til live. De to er i dag stadig kærester og bor sammen i Spanien, hvor Teitur flyttede til for år tilbage.

LÆS OGSÅ: Efter skuffende brud: Klar til kærligheden igen

Teitur blev siden online coach og har gennem sin interesse og passion for træning og kost hjulpet mange danskere med vægttab. Det nye arbejde gav ham mulighed for at arbejde hvor som helst, og reality-stjernen så snittet og flyttede til Spanien.

I dag er Teitur dog tilbage i Danmark, da han skal for retten i Odense - tiltalt for voldtægt og vold. Du kan følge hele forløbet live her på Realityportalen.

LÆS OGSÅ: CHOK: Micki Cheng smider tøjet