ÅH NEJ! Ryger dette par ud af 'Vild med dans'?

Sidste fredag sad Silas og Nukâka samt Janus og Karina over, og derfor skulle ingen forlade 'Vild med dans'. Alligevel har aftenen ifølge Danske Spils bookmaker stor betydning for, hvordan det i aften kommer til at gå parrene.

Det er aldrig sket før, at der en fredag i 'Vild med dans' pludselig er flere par på gulvet, end der var den forrige fredag. Men som alt andet i 2020 er intet, som det plejer at være, og sidste fredag blev konkurrencen sat på pause, da Silas og Nukâka samt Janus og Karina var i risiko for at være blevet smittet med corona.

Heldigvis kunne ingen tests påvise corona hos nogle af danserne, og derfor er der igen i aften ni par på gulvet. Det betyder også, at de ni par denne gang skal skæres ned til otte par.

LÆS OGSÅ: UH! Er dette Jesper Buchs nye kæreste?

Ifølge oddsætter hos Danske Spil og ‘Vild med dans’-ekspert Mathias Reimer Larsen, er der to par, hvor af især det ene par, skal være godt og grundigt nervøse, når de i aften står i dødsbananen.

Han mener nemlig, at det er musiker Wafande og danser Mie Moltke, der står til at ryge ud. Og at de vil komme i omdans mod dj Morten ‘Faustix’ Olsen med dansepartner Asta Björk, der er de næste på listen over par, som er i størst risiko for at blive sendt hjem.

Men med i opløbet om at komme i omdans ligger også  Hilda og Michael Olesen samt Sara Bro og Morten Kjeldgaard, der er henholdsvis nummer tre og fire på listen over favoritter til at ryge ud.

LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-par hver til sit: Det er virkelig ikke nice

Mie Martha Moltke og Wafande. (Foto: Henrik R. Petersen.)
Mie Martha Moltke og Wafande. (Foto: Henrik R. Petersen.)

Dette par vinder

Selvom ingen blev stemt ud sidste fredag, så har fredagen alligevel fået stor betydning for, hvem der nu står til at vinde det hele.

- Nukâka og Silas, som ellers har ligget på en andenplads i flere uger, er blevet overhalet indenom af Merete og Thomas, som har overtaget andenpladsen til at vinde, siger Mathias Reimer Larsen.

LÆS OGSÅ: Udvider familien: Her er, hvad der skete med Lola

Som de helt store favoritter til at løbe med sejren når det lørdag den 19. december går løs med 'Vild med dans'-finalen, står Emili Sindlev og Mads Vad. De fik sidste fredag 44 point, og heriblandt var sæsonens første 10-tal fra dommeren Jens Werner.

LÆS OGSÅ: Gunnvør efter Amalies kritik: Sådan er det bare!