ÅH NEJ: Må Geggo og Cengiz udskyde brylluppet?

Branden på Næsbyholm slot får store konsekvenser for Geggo og Cengiz' bryllup.

I sidste sæson af 'Familien fra Bryggen' kunne man følge Geggo og Cengiz i jagten på det slot, som skulle danne rammen om deres tre dage lange slotsbryllup i foråret. De faldt pladask for for Næsbyholm slot, som ligger i Glumsø på Sjælland.

LÆS OGSÅ: Er Geggo gravid? Nu giver hun svaret

Kort efter afsnittet, hvor parret besøgte slottet, blev vist på tv, opstod der dog brand på Næsbyholm slot, og slottet var nødt til at lukke ned og aflyse alle de planlagte arrangementer. Det inkluderede Geggo og Cengiz' bryllup, og i aftenens afsnit kommer man tæt på tiden efter branden, hvor de skal forsøge at finde et nyt sted. Men det er ikke helt så nemt med få måneder til brylluppet og store krav.

LÆS OGSÅ: CHOK: Geggo og Cengiz trækker stikket

- Det er bare lidt out og our hands ikke, for vi kan ikke bare trylle. Og jeg gider ikke at nedgradere, jeg gider ikke, at så får vi bare et eller andet nederen selskabslokale i Tårnby, og så kan vi bare sidde der og spise raclette alle sammen, næh, jeg vil have mit tre dages slotsbryllup, fastslår Geggo i aftenens afsnit, og Cengiz supplerer:

LÆS OGSÅ: VILD PRIS: Det koster det at holde bryllup på Geggo og Cengiz' slot

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, at hun gerne vil ligne Linse

LÆS OGSÅ: Geggo bliver forfatter

- Vi kommer tættere og tættere på den dato, og vi skal sgu have styr på det, for jeg ved, at jo tættere vi kommer på, desto mere stresset bliver Stephanie, og det går udover mig derhjemme. Så vi skal bare have et slot, så hun kan slappe af.

Derfor er udsigterne til at beholde den planlagte bryllupsdato ikke gode, og parret er nødt til at vente på, at de steder, de har kontaktet, vender tilbage til dem. Ifølge Geggo betyder det dog, at de kommer til at rykke bryllupsdatoen, spørgsmålet er bare hvor længe.

Se frustrationerne i klippet øverst i artiklen og se med i aften kl. 20.00 på TV3 og Viaplay.

LÆS OGSÅ: Didde åbner op efter bruddet med Sonny: Sådan er vores forhold i dag