AFSLØRING: Kendte realityhunks med i ny 'Ex on the Beach'-sæson

Der dukker flere velkendte ansigter op i den nye sæson af 'Ex on the Beach'.

Der dukker flere velkendte realityansigter op, når en ny sæson af ‘Ex on the Beach’ ruller over skærmen fra den 17. marts på Kanal 4 og Dplay. Realityportalen har allerede afsløret, at Fie Laursen og den tidligere ‘Big Brother’- og ‘Robinson Ekspeditionen’-deltager Mark Bøgelund er en del af castet, mens også 'Landmand søger kærlighed'-stjernen Troels Hymøller dukker op.

Men det er langt fra de eneste kendte ansigter, som du kan glæde dig til at følge i villaen. Også Claes Lanng og Morten Kjeldsen, der begge medvirkede i den første sæson af Kanal 4-serien, medvirker i den kommende sæson. Det bekræfter de begge over for Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Landmand-Troels åbner op: Derfor er jeg med i ‘Ex on the Beach’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan, hvor vildt 'Ex on the Beach'-deltagerne festede på første aften

LÆS OGSÅ: Mark om ‘Ex on the Beach’-deltagelse: Monique truede mig med Statsforvaltningen

- Det er fucking fedt at være tilbage i 'Ex on the Beach', jubler Morten.

- Det er sjovt. Det var sjovere end sidste gang. Der var ikke lige så meget gruppering, som der var i den første sæson. Næsten alle var velkomne derinde og tog godt imod hinanden, og folk opførte sig pænt. Det gav lidt mere ro i maven, at jeg havde prøvet det før og været der før, og jeg vidste, hvordan tingene foregik, siger Claes.

Både Claes og Morten har været sammen med 22-årige Cecilie fra Skive, der er en del af startcastet. Hvordan det udfolder sig på skærmen, kan du se, når den nye sæson har premiere.

‘Ex on the Beach’ har premiere den 17. marts klokken 22:00 på Kanal 4 og Dplay. 

LÆS OGSÅ: Ny sæson ‘Ex on the Beach’: Sådan foregår det bag kameraerne