AFSLØRING: Kæmpe drama blandt 'Paradise'-deltagerne

En finalefest, en TikTok-video og adskillige blokeringer. Der er drama mellem 'Paradise'-deltagerne, og her får du hele historien.

Til Realityportalens 'Paradise'-finalefest kom der sandheder på bordet, da Realityportalens ekspert, Jeppe Risager, minglede blandt gæsterne og gravede efter saftige afsløringer i vores live-udsendelse fra festen.

Og afsløringer opstøvede han i hvert fald, da han talte med 'Paradise'-deltagerne Anders og Puk. De kunne nemlig løfte sløret for, at gruppen af 'Paradise'-deltagere ikke er så dramafri, som man måske fik et indtryk af, at den var inde på hotellet.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-stjerne skal være far

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Anders er til 'Paradise' finaleevent...

- Det er kæmpe løgn, at det virker som om, alle er venner. Der er dårlige vibes mellem os, kunne Puk fortælle.

- Vi er slet ikke venner mere mange af os. Jeg snakker med tre af deltagerne nu, fortalte Anders og tilføjede, at Puk er én af dem.

LÆS OGSÅ: Nyt forhold får store konsekvenser for Zilas

Der er nemlig sket nogle ting, siden deltagerne kom hjem fra Mexico.

- Der er nogle af deltagerne fra vores sæson, der har backstabbet os. De har lavet en TikTok om, at de synes, at vi er nogle falske og irriterende mennesker, fortalte Anders, der ikke i første omgang ville afsløre hverken hvilken TikTok eller hvilke deltagere, det drejede sig om.

Det har Realityportalen dog fundet ud af, og vi har fundet den pågældende video.

LÆS OGSÅ: Reality-fyr har fundet kærligheden

Lavsigt og barnligt

Efter alkohol- og glædesrusen fra finalefesten havde lagt sig, spurgte Realityportalen Anders, om han kunne sætte nogle flere ord på det drama, han let havde løftet sløret for.

- Jeg vil egentlig ikke kommentere på den TikTok, der er blevet lagt op af en anden deltager, fordi jeg ikke føler, at den skal have opmærksomhed på nogen som helst måde. Det eneste, jeg kan sige, er, at jeg synes, det er lavsigt, at fordi man ikke lige har fået den vildeste opmærksomhed og røg ud hurtigt, så skal man lave en TikTok for at få en masse views. Og så er det også mega forkert og barnligt at udstille andre mennesker på internettet, forklarer Anders til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-par sammen igen

Også Puk holdt efterfølgende fast i sine ord fra festen.

- Jeg er en af de eneste, der ikke rigtig er hverken uvenner eller andet med nogen. Jeg kender bare til de forskellige problemstillinger blandt de andre. Videoen er jo bare én blandt mange tilfælde af åbenlyse opdelinger, efter vi er kommet hjem. Grunden til, at JEG havde behov for at ligge tryk på “øh nej” over for Jeppes indtryk af, at alle er én stor familie, er, fordi jeg er lige ved at kaste op over det falske billede, at vi er engle og alt handler om love and respect, fortæller Puk.

De holder dog begge stadig fast i ikke at fortælle, hvad det er for en video, de henviser til.

LÆS OGSÅ: 10 ting du ikke vidste om 'Paradise'

Fra bagtaleri til TikTok-video

Realityportalen har fundet frem til et godt bud på, hvilken TikTok-video der refereres til. Det er en TikTok-video, som ligger på 'Paradise'-deltageren Melichiyas profil, og som hun har lavet sammen med 'Paradise'-kollegaen Lisa.

I videoen fra den 2. august vurderer de to paradisoer, hvem af deltagerne fra deres sæson, der blandt andet er mest irriterende, mest falsk og og mest overfladisk. I videoen vender de to hurtigt deres telefoner med den valgte paradisos Instagram-profil, men selvom det er svært at se, hvem de vælger, har Melichiya bekræftet over for Realityportalen, hvem det drejer sig om. Få svarene nederst i artiklen.

LÆS OGSÅ: UHH! Her er 'Paradise'-deltagernes dækhistorier

Anders vil ikke bekræfte, at det er dén video, han henviser til, udover at kommentere med "I er snu, hva?". Det vil Melichiya derimod.

- Det er præcis den video, som Anders især har fået ondt i måsen over. Men Anders ved godt selv, at han har haft lavet noget af en bommert inden den video, som gør ham til et ret nederen menneske, hvorfor han indgår i den. Derudover skal folk også bare lade være med at tage alt så seriøst og indse, at de laver krig over en skide TikTok, og det er trist, fortæller Melichiya til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Rikke Chili og eksen afslører fremtidsplaner

Lisa bekræfter også, at det er deres video, der har sat gang i drama blandt deltagerne.

- Det er rigtigt nok, videoen fik virkelig skabt noget drama. Den var lavet kun i sjov. Vi synes, det var en sjov idé, og jeg havde på ingen måde regnet med, at de andre ville tage det så tungt. Jeg ved, at mange af de andre deltagere snakker meget i krogene, så jeg synes ikke, det er anderledes at lave en video på TikTok. Der er bestemt drama efter videoen blandt nogle af os. Jeg synes personligt ikke, at man har været rigtige venner, hvis en TikTok-video kan ødelægge et venskab, forklarer Lisa til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: WHAT! Sinan spanket i vildt stripshow

Da Realityportalen fremfører Melichiya og Lisas forklaringer til Anders, har han ingen kommentarer.

- Jeg vil ikke ud i, at der skal komme kæmpe drama, afslutter han.

LÆS OGSÅ: Så sikker er Pitzner på fremtiden med kæresten

Ødelagde venskab

For Lisas vedkommende blev videoen enden på et venskab.

- Anders og jeg var ret tætte før videoen. Efter videoen har han blokeret mig overalt. Det er hans valg. Jeg tog en snak med ham til finalefesten, og rakte ud til ham. Så lige nu er der ikke noget forhold, måske det ændrer sig i fremtiden. Dog vil jeg sige, at jeg er flyttet til Aarhus og har samtidig flyttet mit fokus væk fra drama som dette. Jeg fokuserer på de mennesker, der vil mig, afslutter Lisa.

LÆS OGSÅ: Tabte fire kilo: Sådan er maden i 'Paradise' og 'Ex on the beach'

Situationen var dog en anden for Melichiya, der heller ikke havde et positivt forhold til Anders inden TikTok-videoen.

- Jeg snakker ikke med Anders, og det har ikke været i min interesse længe, selv inden TikTok-videoen, forklarer Melichiya.

I skrivende stund følger Anders ikke Lisa og Melichiya på Instagram, og de to paradisoer følge heller ikke Anders tilbage.

LÆS OGSÅ: Stoppede som online coach: Titlen blev ødelagt af samtlige reality-folk

Videoen, der skabte drama

Er du også nysgerrig efter at finde ud af, hvem Melichiya og Lisa valgte i de forskellige kategorier i videoen? Og har du heller ikke øjne som en falk, så du kan afkode ud fra videoen, hvem der er hvem? Her får du svarene, som Melichiya har givet til Realityportalen.

Hvem er den mest irriterende fra vores sæson af 'Paradise'? Sarah, svarer Lisa.

Hvem synes du er mest falsk fra den her sæson? Anders, svarer Melichiya.

Hvem er den lækreste fra vores sæson? Sejr, svarer Lisa.

Hvem synes du er mest irriterende? Damien, svarer Melichiya.

Hvem kan du mindst fordrage fra vores sæson? Titania, svarer Lisa.

Hvem har du det mest overfladiske forhold til fra 'Paradise'? Oliver, svarer Melichiya.

Hvem kunne man mest undvære i vores sæson? Krabbe, svarer Lisa.

Hvem snakker du mindst med? Sarah, svarer Melichiya.

LÆS OGSÅ: Ung mor har født: Lynfødsel

Følg med live

Du kan se hele live-udsendelsen fra finalefesten med vært Jeppe Risager herunder.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Realityportalen (@realityportalen.dk)

LÆS OGSÅ: 'Stjerne Boksning'-deltager kritiserer dommerne