AFSLØRING: Derfor blev Trine smidt ud af ‘Ex on the beach’

Trine fortæller om den rigtige grund til, at produktionen valgte at smide hende ud af villaen.

I går blev det Trine Vandrups tur til at forlade den græske villa i 'Ex on the beach'. Og det var der en helt særlig grund til.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-deltager med i 'X Factor'

Trine havde nemlig døjet med ondt i sin tand. Så ondt, at det forhindrede hende i at spise.

- Jeg havde smerter i tænderne, og jeg lavede derfor en aftale med produktionen om at blive undersøgt af en græsk tandlæge. Tandlægen sagde, at jeg skulle have hevet tanden ud, men det ønskede jeg ikke. Så jeg fik i stedet medicin til at tage smerterne, indleder Trine til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Husker du Caroline Godrim fra 'Ex on the beach'? Ikke til at kende

Men der gik ikke længe før, produktionen besluttede at sende Trine med et fly til Danmark alligevel. Det var nemlig allerede dagen efter tandlægebesøget hos den græske tandlæge.

- Da tabletten plingede og sendte mig ud, fik jeg først et par timer efter min exit at vide af produktionen, at det var grundet tanden, at de ikke turde lade mig blive i villaen, hvis der skulle opstå yderligere smerte. Den græske tandlæge havde jo anbefalet, at jeg skulle have revet den ud. Så derfor blev jeg sendt hjem, så jeg kunne få ordnet det hjemme i Danmark, fortæller Trine og tilføjer:

- Men jeg vidste ikke, at jeg skulle ryge ud den pågældende dag.

LÆS OGSÅ: TV 2-deltager afslører: 20 år med spiseforstyrrelser

Dårlig timing

Det var en ærgerlig Trine, hvis tænder stod i vejen for hendes græske eventyr.

- Det var bare super dårlig timing, at min visdomstand skulle te sig, og havde jeg vidst på forhånd, at jeg skulle have hevet den ud, havde jeg gjort det inden afrejse, afslutter hun.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz afslører stort skænderi

Hun fandt ikke kærligheden i villaen, men hendes exit gjorde stort indtryk hos de andre deltagere og fik tårerne fra hos veninden Sille, så hun tog ikke tomhændet derfra.

De nyeste afsnit af 'Ex on the beach' kan ses hver søndag på Discovery+.

LÆS OGSÅ: Jason Watt og Majbrit skal skilles