Ærlige Søs Fenger: Savner en kæreste

Det er svært at finde kærligheden for den 60-årige Søs Fenger.

I radioen hører man tit Søs Fenger synge ”Åh, hvor jeg dog elsker dig, vi mødes måske om tusind år”. Men spørger man sangeren nu, så måtte det gerne gå lidt hurtigere.

Artiklen fortsætter under videoen med Ditte Julie på Roskilde Festival...

– Jeg synes sgu, det er svært som 60-årig at finde en ny kæreste. Jeg har prøvet at være på et datingsite, men det var helt til grin for mig. Jeg kunne jo ikke skrive, hvem jeg var, og så blev det hele så mærkeligt kunstigt, siger hun til ALT for damerne.

LÆS OGSÅ: Ditte Julie afslører: Har været single længe

Søs, der tidligere været gift med Thomas Helmig, 57, og Henrik Jansson, 61, som hun har sønnen August, 31, med, er ikke ensom, men savner virkelig tosomheden.

– Jeg har dejlige venner, mine dejlige søskende, min mor, som lige har rundet 90, og ikke mindst min fantastiske søn,  som jeg elsker over alt på jorden. Jeg er taknemmelig for alle de mennesker, der er i mit liv, men nogle gange har man brug for en, der er der, når man kommer hjem, og som siger: ”Hvor var du bare fed, da du gjorde det og det”. Eller: ”Hvor ser du godt ud”. Og som giver en laaang krammer. Så det skal jeg have, fortæller Søs, der nu venter i spænding, efter hun med sine egne ord har ”sendt sit ønske ud i universet som en slags kontaktannonce”.

LÆS OGSÅ: ‘Single’-Mathilde hygger sig på Roskilde Festival