Ærlige 'Paradise'-Sarah: Jeg blev tæsket af min mor

Sarah har gjort en elegant entré på det luksuriøse hotel. Men bag sit smukke ydre gemmer der sig en grim fortid.

Inde på det luksuriøse hotel i Mexico lægger Sarah ikke skjul på, at hun er præget af en hård opvækst. En opvækst, som hun stadig bearbejder den dag i dag. Nu åbner hun op omkring noget af det, som gemmer sig bag den hårde facade.

- Jeg har været gennem en helt masse traumer som barn; skilsmisse, en masse vold, jeg er næsten blevet tæsket ihjel af min mor, og der har været en hel masse mobning, fortæller Sarah til Realityportalen og uddyber:

- Jeg skulle også prøve at hjælpe min mor, da hun prøvede at slå sig selv ihjel. Så jeg har været alene i meget lang tid. Jeg har ikke rigtig haft nogen, der har taget vare på mig. Jeg har altid været den, der har taget vare på min familie.

LÆS OGSÅ: Mystik om nyt reality-program i junglen

En anden kultur

Hendes familie flygtede fra krigen i Irak, da Sarah var helt lille. De slog sig ned i Sønderjylland, hvor hun boede sammen med sin far, mor og bror, indtil hun som 18-årig flyttede til København.

- I den kultur, jeg er vokset op i, var det ikke unormalt at slå børn, ligesom det for mange år siden heller ikke var unormalt i dansk kultur at slå børn. Derfor sidder jeg heller ikke i dag og bebrejder min mor, fordi hun vidste ikke bedre, fortæller Sarah, som er vokset op i en muslimsk familie, der har været meget mærket af oplevelser med krig, fortæller den 21-årig Paradiso.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-Zilas: Jeg magter det ikke mere

Ifølge Sarah var det altså normalt, at børn fik en hård opdragelse i kulturen, hun voksede op i. Af den grund har myndighederne heller aldrig været inde over, forklarer hun.

Morens forklaring

Realityportalen har været i kontakt med Sarahs mor, Kawthar, der bekræfter, hvad Sarah fortæller og tilføjer, at for hende har det ikke været nemt at flytte til et nyt land med en ny kultur. Væk fra alt det, hun kendte.

- Når jeg kigger tilbage på det, handler det om min egen angst og opvækst, fortæller Kawthar til Realityportalen og fortsætter:

- I dag ser jeg anderledes på det, for man lærer af sine fejl. Når man mister mange familiemedlemmer på grund af krig og sygdom, bliver tilværelsen tung. Jeg har følt mig meget alene med sorgen.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 20’-stjerne i grim ulykke

Sarahs mor Kawthar er uddannet lærer i Irak. I Danmark har hun arbejdet i tre år som tolk indenfor psykiatrien, og i dag arbejder hun i hjemmeplejen.

Fortiden er slettet

På trods af alt, hvad der er sket, har Kawthar og Sarah et godt forhold til hinanden i dag.

- Jeg vil altid støtte mine børn uanset hvad. Jeg vil sørge for at snakke med dem og sikre mig, at de har lyst til at snakke med mig, fortæller Kawthar. I dag er familien kommet videre fra alt det, der sket. Ifølge Kawthar skyldes det samtaler om tingene og åbenhed overfor hinanden.

- Det er ligesom en harddisk, hvor man sletter de gamle, dårlige ting. Jeg vil ikke tilbage, men selvfølgelig har jeg lært af de ting, der er sket, fortæller Kawthar.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne springer ud som politiker

Der er masser af støtte at mærke fra Sarahs mor, som blandt andet var med til snigpremieren på det nye 'Paradise' sammen med Sarah. Til dagligt arbejder mor og datter desuden sammen i hjemmeplejen.

Har det godt i dag

I dag har Sarah lært at elske og prioritere sig selv.

- Der er sket så meget, at jeg kunne skrive en hel roman om mit liv, men vi har det godt i dag; mig og alle de personer, der er involveret, lige udover min far, ham snakker jeg ikke med, fortæller Sarah til Realityportalen. Hun ønsker dog ikke at uddybe årsagen til, hvorfor forholdet til faren er ikke eksisterende.

Lige nu er Sarah aktuel i 'Paradise', hvor de andre deltagere beskriver hende som værende fyldt med en tilpas mængde "female energy" og med "et drys sassiness".

LÆS OGSÅ: Casper Balo indrømmer: Er forelsket i denne 'Bachelor'-babe