Cecilie Uttrup Ludwig: Scorede kollegaen

Tour de France- stjernen fortæller om sin private sejr.

Efter i juni at have vundet DMguld i kvindernes landevejsløb fik Cecilie Uttrup Ludwig i sidse søndags en samlet syvendeplads i kvindernes Tour de France. Undervejs blev det også til en flot etapesejr.

Også rent privat kører det for den 26-årige cykelrytter, der danner par med den australske kollega Miles Scotson, 28.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Her er Pitzner-pigernes nye program

– Vi mødte jo næsten hinanden på landevejen, skulle jeg til at sige, fortæller hun Fit Living.

På papiret bor parret hver for sig i spanske Girona, men er sammen når de kan. At de har samme arbejde, gør mange ting nemmere.

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Cecilie Uttrup Ludwig (@cykel_cille)

– Han forstår, hvad man går igennem, når man er cykelrytter. Både på den ene og den anden måde i forhold til træning og løb. Men det er faktisk ikke, fordi vi taler så meget om cykling, for der skal også være plads til at tale om andre ting.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Så meget er der sket i Sofie Lindes hus på Langeland

Til Fit Living forklarer Cecilie Uttrup Ludwig da også, at hun har et mantra, der hedder 'Happy head, fast legs' (Glad i hovedet, hurtige ben, red.)

– Det har fulgt mig i mange år. Hvis man er glad oveni hovedet, viser det sig også i benene. Jeg skal kunne drikke rødvin med min kæreste og spise slik eller junkfood, hvis jeg har lyst til det. Det skal nok bare ikke være lige før det allervigtigste løb. Der skal være balance, og hvis man kigger på min kost generelt, er den rimelig sund, og derfor er der også plads til at skeje ud en gang imellem.

GALLERI: Se alle billederne fra Maschas bryllup