SE VIDEOEN: Isabella sætter søster på plads

Tre af Kronprinsparrets fire børn var alene i byen til premieren på 'Robin Hood' i Tivoli Glassalen, og der opstod sjove situationer, da de spiste popcorn

Isabella, 14 og de tiårige tvillinger Josephine og Vincent blev udstyret med gratis popcorn ved premieren på 'Robin Hood' i Tivoli Glassalen. Og det var tydeligvis noget, der faldt i de kongelige ganers smag. Så snart de havde sat sig til rette på de anviste pladser i salen, opstod der nemlig sjove situationer.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Isabella sætter Josephine på plads.

LÆS OGSÅ: Tvillingernes søde gestus: Vincent og Josephine hyldede Mary 

Som en jonglør kastede Josephine snacks så præcist op i luften, at de havnede i munden på hende. Isabella syntes måske, at det var lige lovligt upassende at gøre i offentligheden, så Josephine måtte stå model til et puf i siden med albuen, som for at sige: Styr dig!

LÆS OGSÅ: Emil afslører: Sådan er mit forhold til Melissa i dag

Og lillesøster rettede ind, fremgår det af HER&NU’s video fra stedet. Isabella sad til gengæld med sin popcorn-bakke så åbenlyst på stolerækkerne, at en tilfældig forbipasserende følte sig fristet til at fiske et par af hendes poppede majs op med fingrene. Episoden fremkaldte et forundret smil hos Isabella.

Tre af Kronprinseparrets fire børn deltog i Eventyrteatrets 30-års jubilæumsforestilling som inviteret af teatrets bestyrelsesformand og Kongehusets gode ven, erhvervsmanden Fritz Schur, 69. Som storesøster holdt Isabella et vågent øje med tvillingerne, og de blev vidne til en flot forestilling med 100 medvirkende børn på scenen.

LÆS OGSÅ: Isabella imponerer: I fars fodspor