Nu afslører prins Christian sine fremtidsplaner

I dokumentaren 'Prins Christian - en kongelig rejse' løfter prins Christian sløret for, hvad hans næste skridt i uddannelsen bliver.

De royale når vidt omkring i salige Danmark i Prins Christians nye dokumentar 'Prins Christian - en kongelig rejse'.

LÆS OGSÅ: Anders og Torben vender tilbage til skærmen

Da prins Christian og kronprins Frederik besøger Flyvestation Karup i Midtjylland, får Christian uden tvivl blod på tanden.

I selskab med sin far tager Christian i marken, hvor han møder et hold værnepligtige, som er i færd med en øvelse.

Christian spørger interesseret ind til, hvor meget teori fylder i forhold til praksis under værnepligten. Svaret lyder, at der er mere praksis end teori, og at de praktiske øvelser nydes.

Dette falder bestemt i god jord hos den unge tronfølger.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Kys og kram i ‘Vild med dans’

- Det tror jeg også, at jeg personligt selv ville gøre, når jeg en dag også selv skal ind og være værnepligtig. Det glæder jeg mig til, fortæller en munter prins Christian.

Og noget tyder på, at Christian er godt forberedt på brugen af skydevåben. Han har nemlig allerede lidt erfaring på området.

LÆS OGSÅ: Prins Joachim har travlt: Fejret på ambassaden

- Jeg har ihvertfald også selv jagttegn. Jeg har ikke styr på noget af det her, fordi det er jo ikke det samme man skyder med, fortæller Christian, der også bliver forsikret i, at der alligevel er en vis kendskab til våben, når man har et jagttegn.

Du kan se hele dokumentaren her og se, hvor spændt kronprins Frederik også er på makkerparrets besøg ved flyvestationen.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Alle de vilde outfits fra 'Vild med dans'