Nikolai klar til millioner: Derfor droppede han sin uddannelse

Prinsens modelkarriere er spirrende, og senere i år er der en meget stor, international kampagne på vej.

Blot ti dage før prins Nikolai meddelte, at han havde forladt uddannelsen til reserveofficer på Hærens Sergentskole på Varde Kaserne, fortalte han HER&NU, at det gik godt.

– Det går godt. Det går, som det skal. Vi laver en masse. Jeg har ikke helt styr på det, jeg følger bare med og gør, hvad der skal gøres, fortalte den 19-årige prins ved receptionen for sin mor grevinde Alexandras nye bog.

LÆS OGSÅ: Prins Joachim om Nikolai: Jeg er pavestolt!

LÆS OGSÅ: Prins Nikolais kæreste flytter til Paris

Han tilføjede, at livet i forsvaret ikke havde budt på nogen overraskelser.

– Det er, lige som jeg havde forventet. Ingen overraskelser, slog han fast.

Alligevel besluttede han sig for at droppe ud efter to måneder. En beslutning, der uden tvivl har været svær, fordi der er en lang og stolt tradition for, at mændene i den kongelige familie gennemfører en militæruddannelse.

LÆS OGSÅ: CHOK! Fotograf lå i skjul: Topløs Mary beluret

LÆS OGSÅ: Mary afslører: Sådan friede Frederik

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da alarmen gik hos dronning Margrethe.

LÆS OGSÅ: Store vægttab hos Mary og Marie: Prinsesser på skrump

LÆS OGSÅ: Vildt forbrug: Kongehuset fyrer 129.160 kroner af hver dag

Stor kampagne på vej

Grevinde Alexandra forklarer gennem sin privatsekretær, Helle von Wildenrath Løvgreen, at prins Nikolai ikke følte, at han var kommet på ”rette hylde”.

– Det har intet at gøre med uddannelsen eller folkene, der er der. Han har været meget glad for det, og det har været som forventet, men han føler altså bare ikke, at han er kommet på rette hylde.

Det er planen, at prins Nikolai i foråret søger ind på en videregående uddannelse. Indtil da vil han fokusere på sin modelkarriere. Og den er blomstrende, lyder det fra bureauet Scoop, der repræsenterer ham.

LÆS OGSÅ: Prins Nikolai misser gylden fremtid som model

LÆS OGSÅ: Parterapeuter: Derfor har Alexandra ikke en ny mand

– Der er vilde ting under opsejling. Det er så stort, så du tror, det er løgn, siger direktør Jesper Lundquist til HER&NU.

Ifølge HER&NU's oplysninger er der tale om en meget stor, international kampagne, der bliver lanceret senere i år. Den blev lavet inden prins Nikolai i august begyndte i militæret. Selv om han er helt ny i modelbranchen har hans jobs for Burberry og Dior givet så meget genlyd, at tilbuddene vælter ind. Kilder anslår over for HER&NU, at den unge prins kan tjene mange millioner på sin modelkarriere afhængigt af, hvor meget tid han vil bruge på den.

Jesper Lundquists hustru, Bente, der gav en otteårig prins Nikolai tilbuddet om at blive model, når han blev 18, glæder sig til at skaffe ham mere arbejde.

– Jeg skal have et møde med ham og høre, hvad han gerne vil. Vi tager det stille og roligt, siger hun til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Prins Nikolai afslører: Her er mit drømmejob

SE BILLEDERNE: Joachim og Marie på besøg hos rekrut Nikolai