Grev Ingolf sælger arvegodset: Flyttesalg

Grev Ingolf sælger ud på auktion hos Bruun Rasmussen.

Grev Ingolf sætter på mandag en lang række kunstgenstande, der har tilhørt den danske kongefamilie, på auktion hos Bruun Rasmussen.

SE BILLEDERNE: Dronning Anne-Marie mindes kong Konstantin

Flere af disse har tidligere stået i Det Gule Palæ, Frederik 8.s Palæ og Christian 7.s Palæ på Amalienborg samt Sorgenfri Slot og sommerresidensen Klitgaarden ved Skagen.

Artiklen fortsætter under billedet...

De kongelige genstande kommer under hammeren hos Bruun Rasmussen i Bredgade i København mandag 6. marts fra kl. 15.00. (Foto: Lennart Søgård-Høyer)
De kongelige genstande kommer under hammeren hos Bruun Rasmussen i Bredgade i København mandag 6. marts fra kl. 15.00. (Foto: Lennart Søgård-Høyer)

Dronningens 82-årige fætter er sammen med sin hustru, grevinde Sussie, flyttet fra sit hjem gennem mere end 50 år, Egeland, til et mindre hus på jord, de har udstykket på godset mellem Kolding og Vejle.

LÆS OGSÅ: Dronningen slappede af i Trend inden operationen

– Det har været både svært og følelsesladet for greven at vælge. Men som greven har sagt, så skulle der lukkes en dør, inden en anden kunne åbnes. Greven har været tæt knyttet til alle sine indboeffekter og har glædet sig over at være omgivet af disse mange ting med affektionsværdi, men der var desværre ikke plads til alt i det nye hus, forklarer grevinde Sussie, 72, på mail til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Robert Hansen låst fast: Efter Nynne røg det hele

Greveparret siger til HER&NU, at de ikke overværer auktionen, der er vurderet til at indbringe op til 650.000 kroner.