Efter Askepot-stunt til prins Christians 18-års: Skoen bliver omdøbt

Gæsterne kom fra nær og fjern, da prins Christian inviterede ukendte 18-årige unge med til fødselsdag.

Hele verdenspressen var interesseret i at tale med den pige, der efter prins Christians 18-års fødselsdag havde efterladt en guldsko på trappen som i historien om Askepot.

LÆS OGSÅ: 'Mig og min mor'-stjerne sygemeldt: Smertefuld graviditet

Den moderne Askepot var Anne-Sofie Tørnsø Olesen fra Stenløse, der bevidst havde efterladt skoen for at lave lidt sjov.

Efter festen efterlyste kongehuset skoen, og historien gik viralt. Foruden danske medier ville pressefolk fra Australien, USA, Tyskland, England og Marokko tale med Anne-Sofie.

Den flotte guldsko blev sendt med posten fra Kongehuset til Stenløse, hvor Sofie fortsat har skoen som et minde på en god aften - og det til trods for, at hun er blevet tilbudt 10.000 kroner for skoen, der er købt hos Deichmann.

Foruden et godt minde kan Anne-Sofie også se frem til at få skoen opkaldt efter sig. Direktør i Deichmann Sko, Thomas Christensen, har besluttet, at modellen skal omdøbes til A-S X Cinderella, det skriver Lokalavisen Egedal.

LÆS OGSÅ: Claus Elmings tragedie: Fandt sin mor på gulvet

Svært stunt

Til avisen oplyser Anne-Sofie yderligere, at hun havde svært ved at gennemføre sin Askepot-plan, da det ikke var så nemt at slippe afsted uden skoen.

- Jeg ville smide den på trappen på den røde løber, som vi skulle ned ad på vej ud. Jeg smed den også, men fik den stukket i hånden igen. En sagde, "har du ikke glemt den?" Og pludselig var vi på vej helt ud til en hovedport, hvor der bare var nogle små, få trin tilbage. Så det skete lidt hurtigt, da jeg smed den. Jeg tog armen om min makker og sagde, nu skal vi bare afsted, så det føltes næsten som om, at vi løb fra kongehusets bal, ligesom Askepot gjorde, siger Anne-Sofie til Lokalavisen Egedal.

LÆS OGSÅ: Oplev magien: Her kan du se Modertræet fra 'Valdes jul'